Öneri Ne oldu adminim?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Gereği_Düşünüldü. tarafından 20 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Eski tadı kalmadı gizli için sabahladığımız geceler nerde kaldı? peki ya aegis için tüm ailenin açık artırmaya 5 dk kala pc başına toplanmasına? okuldan çıkıp eve koşarak darkorbit oynamaya gelen çocuklara ne oldu? Rsbnin dükkana geldiğinde sınıfça internet kafeye gidip baskın atan çocuklara ne oldu? istilaya hunharca saldıran gençlere ne oldu o kucurbiumlara dalan insanlara ne oldu? özledik adminim özledik yenilik getirmeyin şu oyuna berbat ediyorsunuz yok kimse zevk almıyor bu oyundan 8. irisi aldığımızda havamızdan geçilmezdi ne oldu bize adminim ne oldu?
    abg kapıları için sabahtan akşama kadar spaceye basıp roket ata ata space tuşunu kıran bizlere ne oldu? beyblade şeklindeki mordonlara ne oldu? eski samimiyetlere ne oldu admin? bu oyun eskiye dönsün biz deliye dönelim admin eskiden bu oyun için gecemizi gündüze katardık şimdi iş yerinde vakit geçsin diye 5 dk girer çıkar olduk ne oldu bu oyuna admin ne oldu? spectrum solace venom sentınel alan o koca reislere ne oldu? hiç bişey yapamıyonuz değilmi oyunu oynarken sesini kısıp youtubdan eski müziği açar olduk ne oldu bu oyuna? adminim özledik vallahi billahi özledik artık yeter biz kararsız hp magma lf4ü istemiyoruz biz lf3leri takıp istila atmak istiyoruz lütfen ya nostalji serveri açın yada bişey yapın şu oyuna lütfen olmuyor adminim olmuyor ne yapsak olmuyor bu oyun eski tadı vermiyor :(

2. okadar cok ne oldu varki okutmadı kendini yazı . ama benim düşüncem eskiden daha kalabalıktı ama ozamanlar lenovu uri ile almıştım azimle kasıorum ama kalabalık oldugu için ezik car bile olsalar grupla devomu calarlardı sonra talon a gectim lf3 ler varya full talon dönüyorum 5 dk 10 dk lf3 hsar vurmuyorki sonra yine birileri gleip kesiyor en azından suan kesseler bile kesene kadar ben 10 tane talon kesiyorum .insanların bırakma sebebı bunlar oldugnu düşünmüyorum ozaman int oyun herkeste yaygın degıldı bi knıght half life filan bilinirdi buranın kalabalık olmasını sebebı buda oyunmus gıırm bıraz takılayım sonra onlar gidince asıl kişiler kaldı ama herkes bıraktı oldu adı . benım düşüncemde bu ayar iyi ben botsuz 4 ayda havoc hercul full lf4 yaptım kestiler yine gittim tum etkinliklere katıldım vortxe 4 er saat kaldım yıne devam ettim 14 gun boyunca.. buugnde 400k kasıtıgm uriyi geliştimelere basıcam. vip dısında 2 kez katlayıcı aldım oakdar .

senin bence eskiye özlemin var oyuna derdini dökmüşsün o bende de var. Oyun 3d gecti arayüz değişti bunlard olmak zorunda zamana ayak uydurmak zorunda . düşük leveler için 2 k at gg etkinliği vs bi çok şeyler ben bot bug dısınad pek bi şikayetim yok.

3. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Dünya dönüyor, zaman geçiyor ve bence değişen şey masumiyet ve samimiyet. Artık samimi ve masum değiliz, hiçbirimiz. Samimiyet o bahsettiğiniz beyblade şeklindeki mordondu, mantar şeklindeki sibelondu, bina şeklindeki cubikondu. O kadar samimi ve masumduk ki, bir sürü insanı kasardık, "abi bana sibelon keser misin" cümlesini bile unuttuk. Gözümüz büyük yerlerde artık. Gelenler direkt cubi diye başlıyor. 4-4 geçerken arka plan kırmızı olduğu için yaşadığımız korkuydu, lordakiumu görünce yaşadığımız şaşkınlıktı o masumiyet. Kristallonu dönerek kesmekti. İris için gecenin körünü ya da sabahın ilk ışıklarını beklemekti masumiyet.

O eski ekran görüntüsüydü. 5 dakika boyunca savaşmaktı. Çaba harcamak, emek vermekti. Düşmanla 5dakika boyunca savaşıp kesildiğimizde, "abi bir sürü x4 üm gitti bir de patladım yeaa" demekti. 50.000 x4 alabilmek için 18 seviye olmayı, o iki görevi yapmayı beklemekti. Samimiydik, masumduk. Ama dünya döndükçe, zaman geçtikçe hepsini kaybettik. Önce kolay yoldan kasılmayı öğrendik. Botlar kuruldu bilgisayarlara. Sonra envai çeşit açıklar çıktı. Bot ve hile yapanlar devam etti, yapamayan bizler bıraktık oyunu. Sonra da hiçbir şey eskisi gibi olmadı zaten, kaldı ki olamazdı da.Artık ne samimiyetten eser var, ne de masumiyetten.

İyi forumlar.

JUPlTER, BobMarleyFaruk ve HSWCloud bunu beğendi.
  4. Peki ya pet ? bizde yokken kıskanırdık alıncada level atlıcak çok yakacak korkusuna açamazdık kamikaze neydi be bi attımmı herkesi perişan ederdi aynen o 4-4 haritasıda çok etkileyiciydi özledim vallahi özledim spectrum venom vs. almak için 250k uri kasardık şimdi ne ki 250k uri elinin kiri ama o zamanlar bi ayrıydı be abi o zaman streuner kessen zevk alırdın şimdi çeyrek konfi cubi kesiyoruz hiç zevk almıyorum halbuki zaten benim beyblade tutkum vardı o mordonları çok severdim keşke geri gelseler :( leonovun kendi haritasında çok güzel havası vardı goliye kafa tutardı tabi o zaman herkesin olmazdı golisi bide sarı vegayı çok kıskanırdım basardı özelliği kaçardı birde şamandıra vardı sen aldınmı tüm şirket seni x-2ye gidene kadar korurdu abi özledim vallahi özledim ya 200 sibo görevi vardı grupla ne uğraşırdık be off off :(

5. Prophecy

Prophecy User

kıyamet sonrası hayatadöndü etrafta ya güçlüler var ya da hiç oyuncu yok. Bıktım artık

6. ONURBEY

ONURBEY User

2008 yılında çok severek başladığım, saatlerce vakit geçirdiğim bu oyun, artık zevk vermiyor.

Niçin;

- En başta illegal oyuncular, ( hırsına yenik düşüp, normal oynamak varken, emeksiz bir şeyler elde etmek )

- Küfürler,

- Gereksiz bir sürü gemi ve gereksiz bir sürü envanter,

- İşe yaramayan bir sürü görev, ( oyuncuyu pushinge davet ediyor )

- Klanların 3 şirkette de üyesi olması, ( küfürün en büyük nedenlerinden biri )

En önemlileri bunlar.

Bunlarla ilgili bir çözüm bulunmadığı taktirde, bu oyun biter.

Saygılarımla.

7. ONURBEY

ONURBEY User

R-Zone haritasında 30 düşman kes görevi ama ölmeyeceksin :)

Yapmayın etmeyin, güncelleyin şu görevleri, aklı selim görevler getirin lütfen.

Saygılarımla.

8. sayın yetkili lutfen yardımcı olun outlook kulanıyom şifre değişliği onayı gelmiyor

9. Moruk saldım ben kişisel gelişime önem veriyorum bura Darkorbit ne bekli10

Ve maalesef ki şu an ki emrinde olduğunuz ekip bu oyunu öldürdü...

İlk önce sohbet kısmına sıkı yönetim getirmekle başlayın küfürleşmeyi legal hale getirmektesiniz bu şekilde ?

Ben ilk defa kendi kuralları ile çelişen bir firima görüyorum yani adamlar sabahtan akşama kadar sövsün fakat müdahile edilmesin...

Oyun patates be kardeşim...

Eski oyuncuların hepsi artık private sunucularda takılıyor...

Sanırım bende oralara gideceğim...

Çünkü oyun gittikçe batıyor Cyborg denen illeti çıkardılar millet buglarla 10 m rsb yaptı yeni LF-4'leri fulledi...

Chatte küfür serbest kaldı isteyen istediği gibi terör propagandası yapar hale geldi.

Bu oyunu bu hale getiren herkese hakkımı helal etmeyeceğim.

Yani diyeceğim o ki bırakın gitsin...

Son düzenlenen: 1 May 2018
  10. Kebirifai

Kebirifai User

Ben size cevap vereyim.Ne olduysa şu korsanları yeni haritaya getirdiklerinden sonra oldu.Yani demek istediğim milat o tarih.Ondan sonra dur durak bilemeyen yenilikler sicim gibi oyuncuların üzerine yağmaya başladı.Bununla beraber botu bitirme adına inanılmaz bir şey yaptılar en eski oyuncuların gemilerini banladılar.Yenilikler gelmeye devam ettikçe oyuncular gitmeye devam etti.Sonuç serverler boşaldı.Hatta bazı serverlerde sanırım generaller ve albaylar kaldı.Gel gelelim darkorbitin umurunda mı? diye sorarsan hayır derim.Bırakalım bu işin sonu nereye varacak hep birlikte görelim.

11. Herkes böyle olaya duygusal bakmış ama bunun ana nedeni bigpoint şirketi, artık şirketler tek bir oyuna odaklanır hale geldiler özellikle online oyunlar için konuşuyorum. Bigpoint ise tam bir saçmalık olarak onlarca oyuna aynı anda yetişmeye çalışıyor, birilere bigpointe flash oyun üretmediklerini falan anlatması gerek.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.