Ne Sans ne Talıh Anlamadım Gıtı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve musty tarafından 10 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. musty

musty User

Arkadaslar Kolay Gelsın tagmınım 10 Zetada 2 Havuc aldım Bugun 4 Zeta Ust Uste Yaptım Ama Gene Bır Sey Cıkmadı Sorun Bendemı acaba ...

2. Merhaba ,

Şans mı desek şansızlık mı bilemiyorum yani net birşey söylemek zor. Bazılar 4-5 kapıda üst üste çıkartırkan bazıları çıkaramıyor. Bazıları 2 kapıda alıyor 3 kapıda alamıyor.

Şans yada şansızlık aslında ikiside aynı yere çıkıyor.

İyi forumlar.

3. musty

musty User

Pekı Modum Ben urıdyum Yatıyorum Ondan Olablırmı Sızce?

4. Merhaba ,

Uridium yatıyorum derken kapı açarken enerji yerine uridium kullanıyorum diyorsanız bir etkisi olacağını sanmıyorum.

Yani enerji , uridium veya enerji+uridium kullanarak kapı açmanızın ödüllere bir etkisi olacağını düşünmüyorum.

İyi forumlar.

5. Havoc üst üste çıkmazsa bir kaç gün hiç Palladium toplama biraz kapı işine ara ver sonra yeniden başla bir de böyle dene bence.

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Sanırım sizinle şuan aynı kaderi paylaşıyoruz bende şuan 16 zetada 5 havoc zor buldum diyebilir arkadaşımız haklı bencede biraz ara verin ben yaklaşık 15 gündür kapıyı yapmayı bırakın açmak için tek gg basmadım biraz bekleyip öyle yapmayı düşünüyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.