Ne tamamlamaliyim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve AηgяyTµrk™[01] tarafından 13 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaslar
    hic yapamadigim bise aslinda foumlari kullanmak felan ama o kadar zor durumdayim ki yillardir oynuyorum hic boyle olmamisti
    simdi gelelim sadedete
    ben
    full iris full lf3 2 lf4 full jenarotor aegisli 21 argeli bir oyuncuyum ama suan ne kasacagimi.neyi tamamlayacagimi bilmiyorum artik yavastanda sikildim aslinda bana yardimci olun lutfen

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Üyelerimizden fikir almak istediğiniz bu tür konuları , Lütfen Yeni başlayanlar bölümüne açınız.

Konunuzu ilgili kısıma taşıyorum

Keyifli Forumlar

3. Tessekueler modum boyle seylerden pek anlamadigim icin yanlislik yapmisim olabilirim

4. *Cihan*

*Cihan* User

merhaba,

Lazerleriniz kalın sıkması için yapabilirsiniz .

24 Arge ile Kalın Sıkma
    Gemi Gövdesi I : 2/2
    Mühendis : 1/5
    Kalkan Enerjisi : 5/5
    Kelle Avcısı I : 2/2
    Gemi Gövdesi II : 3/3
    Kalkan Sıklığı : 5/5 +
    Ayarcı : 3/5
    Kelle Avcısı II : 3/3

Iyi Forumlar

5. Zaten kalin sikiyorum ama kalkan enerjisi 3 eksik onu tamamlarim

6. palladium biriktir yada 4-4de kutu kas kapıları aç lf4,havoç yada hercules falan çıkartmaya çalış full elit yapınca bi şimşek durmadan adam kes baskın at :)

7. palladium kasmada biraz sorunluyum:D kapilari uridium ile acmayi planliyorum ve kutu toplamanin yararlarini yazaraan sevinirim :)

8. wasd1dsaw

wasd1dsaw User

bence lf4 gününde kutu açarak lf4 lerini artırmalısın

9. Lf4 gunlerinin ozel bi zamani varmi?

10. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

palladıum toplayıp Zeta kapısı yapabilirsiniz kapıdan gelen kutu anahtarlarıyla Zeus ,Apis,LF4 bulma şansınız olur.yine kapıdan gelen günlük dosyalarıyla arge basarsınız geminizin savunma saldırı gücü artmış olur.Bunların yanında kapıdan havoc diroıd tasarımı çıkarma şansını elde etmiş olursunuz

iyi Forumlar.

11. galaksi enerjisi geliyo 2adet kutuların yaklaşık yüzde 40ında ve yaklasık 4 saatte 10 15 k arası rahat uri kasılıyor gelen x1 x2 x3 x4 mermi ve roketleri saymıyom bile biriken enerjileri kapı açmak için kullanırsın uri sana kalmış ister ekipmanlara gelişim atarsın ister lf4 günlerinde falan kutu acarsın :)

12. Tamam arkadaslar gerekli cevaplar alindi

13. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.