Destek Ne yapabilirim acaba?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TinyKnight tarafından 29 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TinyKnight

TinyKnight User

Tekrar tekrar bu konuyu açtım ancak kafam çok karıştı.190k uridiumum var ve x3 ya da x4 gelirse 150k çekmeyi düşünüyorum yani en az 450k urim daha olacak.Gemim 26 lf3 16 bo2 hızlar full değil ama sıkıntı değil svde ucuz.Kredi sıkıntım yok arkadaşımın hesabında 1.5 trilyon kredi vardı yavaş yavaş klana atıyoruz o kredinin tamamını alana kadarda klanda kalacağım.Serverimde wenom 1 trilyon diğer tasarımlarda 750m-1 trilyon arası değişiyor.Ancak 150k çekersem zaten cerraha sahip olacağım alfa kapım şuan 30 parça hiç kapı yapmadım.Petim var 1 Seviye toplayıcı modülüm var. Petim 8 olmak üzere 1 2 göreve olur ama yapmaya üşeniyorum.A-Elite ve S-Elite'im var.Diroit düzeni olarak sadece kredi ile alınanlar var.Yoğun bir programım var okul ve staj olarak oyuna çok vakit ayıramayacağım.

Ne yapmamı önerirsiniz? Ek olarak event kapısını yapmamı önerir misiniz? 2 dalga girip patlamıştım ertesi gün tekrar girdim ve ilk dalgadan epic demon tasarımını attı sizce diroit tasarımı için event kapısını günde 2 kerede olsa yapmalı mıyım?

NOT: Vip alsamda çok verimli kullanamayacağım için kamikaze ve vip alımına kafam yatkın değil.
    Konuyu yanlış yere açmışım taşırsanız sevinirim kusura bakmayın dalgınlık.

2. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

Size önerim zeta kapısı yapmanız x2 gününde ordan elde edeceğiniz anahtar ve günlük dosyaları gelişmenize yardımcı olacaktır.

Etkinlik Kapısını yapabildiniz yere kadarda yapmanızı tavsiye ederim.

Diğer arkadaşlardan da fikir alabilirsiniz.

İyi forumlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.