Ne yapabilirim acil

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TinyKnight tarafından 18 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TinyKnight

TinyKnight User

Lf3 kalkan hızlar full a-eliteim ve 11 argem var ancak kafama takılan 3 şey var.

1.si Aegisin klasik görünümü ve veteran tasarımı ile elite tasarımı arasında yetenek etkisi ve yetenek süresi arasında fark var mı?

2.si Burgu alıp 18 arge kasılma argesi yapmayı planlıyorum sadece talon kesip günde 5k uri kasıp cıkıyorum sizce benim için yapmayı planladıklarım ne kadar faydalı olur ve hızlı kesmek benim için önemli o yüzden aegis yerine enforcer mi tercih etmem daha iyi olur?

3. olarak şuan ihtiyaçlarımı karşılayacağım uridium var en azından indirimli halleriyle o uridiumdan biraz artıyor ve blaze pet görünümü çok istiyorum.O yüzden de montaj malzemesine ihtiyacım var.İndirim paketi çekip anahtarlarla altın sandık açmam ne kadar fayda sağlar.Çok sayıda açamayacağım ne yazıkki taş çatlasa 20 tane felan.

2. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Aegis Elite ; %5 ekstra hasar, %50 daha uzun süreli tamir robotları, %20 daha hızlı kalkan tamiri ve %10 daha hızlı DP tamiri.
    Aegis Veteran ; tecrübe ve şeref puanlarında %5 bonus vermektedir.

İkinci sorunuza gelirsek, aegis özellikleri bakımından kasılırken size DP ve kalkan desteği verebilir ama vuruşu Goliaht'a göre azdır.
    Kasılan oyunculara genelde aegis önerilir.

Üçüncü sorunuza gelirsek bence geminizi geliştirmeye yönelik ilerleyin belirli bir süre bu tür uridium harcaması yapmayın.

İyi forumlar.

3. kasılmak için veteran elit daha çok grup savaşlarında grup üyelerine faydalı olur..%5 vuruşu var ama fazla bir etkisi olmaz..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.