ne yapabilirim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve VFZSLR tarafından 6 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. VFZSLR

VFZSLR User

ya benim çara giremiyorum nık şifre yazıyorum ne hatalı diyo nede bişey sayfa yenilenip duruyo yardım edin ne olur

2. Merhaba ,

Oyun sayfası açılınca nick ve şifrenizi doğru olarak yazdığınızdan emin olun. Eğer giriş ismi ve şifreniz doğru ise girmek istediğinizde sayfa yenilenip tekrar en başa isim ve şifre yazılmamış gibi geri mi dönüyor ?

İyi forumlar.

3. Drowhake

Drowhake User

Merhaba @VFZSLR bu sorunun sebeleri olabilir :

*Şifreyi ve ismi doğru yazdığından emin ol.

*Şifre ve ismi yerine dikkat çekiyorum ''şifreyi şifreye nicki nick yerine'' yaz.Bazen 2sini yanlış yere yazabildiğimiz oluyor bende dahil.

*Caps Lock dediğimiz klavyedeki tuş açık olabilir bu büyüklük küçüklük olayını ayarlar.

*Eğer hiçbiri olmadıysa hemen paniğe kapıl..madan önce darkorbit üzerinden şifremi unuttuma basın e-mail isteyecektir.E-MAİL ' inizi yazın sonra e-mailinize girin gelen mesaja göre artık oyuna girebilirsiniz !

4. Merhaba ,

Nick ve şifre hatalı değilse ya hesap bir nedenden dolayı ceza almış olabilir. Yada bilgilerinizi ele geçirip hesabı çalmış olabilirler. Bu konuda forumdan yapabileceğimiz birşey yok. Nick ve şifre doğruysa giremiyorsanız support ile iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.