Ne Yapabilirim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xxC3LL4Txx tarafından 10 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Benim çarımda önceden vega revenge vardı vegayken 2-4te 2-3te boss mordon boss saimon mordon saimon devo keserek kasıyodum dün çoğu kişinin tavsiyesiyle leoya döndüm hem tp hemde uri için leoyla nerlerde kasılabilirim ????

2. Aynı haritada kasılmaya devam edebilirsiniz

3. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

teşekkürler diğer önerilerinizi bekliyorum

4. -fahri123-

-fahri123- User

1. olarak ilk haritalardaki buldugun her görevi yap
    2. olarak skylabını geliştir ve hep promerium gönder
    3. görevlerin bittiği zaman 2-3de devolarium harici her şeyi kesebilirsin ama devolariumlara dokunmamanı tavsiye ederim çünkü hem verdiği ödüller az hemde cok zaman alır o gemiyle kesmek
    4. olarakda kestiğin herşeyin çöpünü topla endrium ve prometid yap onları 2000 tane olunca sat ve boylece 500 600 k cepte olmuş olur
    simdilik diceklerim bu kadar

5. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

kardeş önerin için teşekkür ederim ama tek katılmadığım şey devo kesme demişsin kesemessin demişsin ben bu gemiyle rahat kesebiliyom devoyu hiç zorlanmadan sadece kalkanımı götürüyo devoyu porta çektimmi rahat alıyom ve 4. önerine kesinlikle katılıyorum dün öyle yapa yapa çöplerden birde npclerden 1-2 saatte 800-900k credi kastım

6. -fahri123-

-fahri123- User

kesemessin demedim dikkat et çok zamanını alır kesmek dedım onun yerıne küçükleri kesip çöpünü toplasan daha seri kasılabılirsin

+ kalkanımı götürüyor demişsin o kalkanın gidesiye kadar 20 saimon 10 tane mordon kesersin seri seri 20 saimon 80uri 10 mordon yıne 80 uri etti sana 160 uri 1 tane devo ise 16 uri hadi yarısını hesaba katsan bile küçükler daha avantajlı 10 saimon + 5 mordon 80 uri çöplerinide hesaba kat

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Eylül 2014
  7. Zaten Leonov'un avantajı kendi şirketinin x1, x2, x3 ve x4 haritaları yani ana haritalarındadır. Bu haritalarda neredeyse tüm özellikleri iki katına çıkar. Dolayısıyla bu haritalarda kasılmaya devam et. x3 haritasında kasılmanı tavsiye ederim, Devolarium ve Boss Devolarium hariç önüne geleni kes. Skylab'tan promerium yollayıp sat, kargo kutularından çıkan şeyleri zenginleştirip sat, normal ve epic görevleri yap.

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Eski haritalarda kasılmaya devam ediniz seri bir şekilde devalarıium sizi yavaşlatır es geçebilirsiniz.

İyi forumlar

9. Grup şeklinde sibelon kesebilirseniz hızlıca kasabilirsiniz 2 kişi daha bul ve dal roketatar kullanmanı öneririm savaşın bel kemiğidir günde 17 tane kessen sana yeter 5 güne 2.5k credist ve1 k üriyi kolayca alabilirsi

10. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Şirketinizin x3 x4 haritalarında rahat bir şekilde kasılabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

11. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

gerekli cevapları aldım konu kilitlenebilir

12. Merhaba ,

İstek üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.