Ne yapacagima karar veremedim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve cumalo2727 tarafından 22 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. cumalo2727

cumalo2727 User

oncelikle iyi oyunlar

elite aegis ve normal spearhead var
    8 iris -b02- 3lf4-gerisi lf3-
    24 arge kalin SIKMA
    kalp duzeni mevcut
    pet -4 radar(3.seviye) kami-toplama(kutu)-mevcut
    katlayici pakatim bitti 1 haftaya indirim paketim vip bitecek 300bin uri toplamisken harcayayim dedim ama bayagi kararsiz kaldim
    goli tasarimi almak istiyorum elmas duzen almak istiyorum kutu acip lf4 toplamak istiyorum zeta yapmak vs vs kisaca oyunda herseyi yapmak istiyorum ama hangisi faydali karar veremedim

bi yorumda bulunursaniz aklimda fikir olusacagini dusunuyorum tesekkurelr :)

2. capcalm

capcalm User

tasarima uri vermeyiniz bence elmas alip geri kalan uriniz ile kutu almanizi tavsiye edebilirim kutularinizi zeus gununde 5-2 de aciniz korsan kutulari orada daha zengin belki tasarimda cikabilir sansiniza bagli olarak lf4 de bulabilirsiniz.

3. Arkadaşa katılıyorum. Kutu açmak daha mantıklı. Kutudan ne çıkacağı belli olmaz. Lf4 veya tasarım bile çıkabilir. Kutu açmak daha mantıklı bence :) Kolay gelsin tercih senin :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.