ne yapalım şimdi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Sampson tarafından 11 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Sampson

Sampson User

19 levelim full lf3 full bo2 petim var 3 seviye hammade ve kutu toplama var
    yeni gemiler hariç diğer hepsi var
    4 hercules 12 lf4 10 havoc
    irisler 2-3 levelde apis var zeus yok
    düzenlerden kalp ve burgu var

kappa yapmak çok mantıklı gelmiyor açıkçası tekrar zetaya dönmelimiyim hangi kapı yapmak mantıklı olur, yeni gemilerin parçaları için kutu lazım o yüzden tekrar zeta yapmak mantıklı geliyor ama.
    ve 24 arge kalın sıkmaya ayarlı ama canavar kesmeyi kolaylaştırmak için sıfırlamayı düşünüyorum
    yeni gemilerden ilk nimesis mi yoksa cyborgmu almak iyi olur
    önerilinizi yazarsanız sevinirim
    ve en önemlisi kastığım urileri nereye harcıyım zeta ? kappa ? kutu ? arge ?

Son düzenlenen: 11 Eylül 2018
  2. ilk nimesis al az önce bi nimesis 3-7 de haritayı boşalttı tüm harita sıkıyoruz ne dp si iniyor nede kalkanı anlamadım gitti, giğer konu ise zeta yap en mantıklısı bu.

3. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Zeta kapısın yapmak sizin durumunuz için en mantıklısı. Hem argenizi artırır, hem apis ve zeus için parça biriktirir, lf-4 lerinizi artırırsınız (Zeus gününde anahtarları kullanın). Havoclarınızı fulledikden sonra herculler için kappa yapın. Argenizi sıfırlamak yerine yeni arge dağıtmayı düşünün.
    Sizin durumunuzda Cyborg birleştirmek daha iyi olucaktır.

İyi forumlar.

4. Soyuz*

Soyuz* User

9 levele göre çok iyi hesap, sağlam uridium mu bastın hocam :D
    Tavsiye verecek olursam, zeta yap kesinlikle faydasını göreceksin.

Ekleme:Mimesis Cyborg sorunu en sonda sonradan gördüm onla alakalı cevabım;
    Eğer basite kaçmak istiyosan yani her halükarda oyun içinde ağırlığım bulunsun karşımda kim olursa olsun bir konfisini yiyeyim, ema atarsa yeteneği arkasından bırakayım keyfimede bakayım, npclere daha çok vurayım, cubikona daha çok hasar veriyim diyorsan cyborg almalısın.

Ancak ben Mimesisle saatlerimi harcarım kullanmasını öğrenirim, kaçmak istersem kaçabilirim, yeteneği açıp 2-3 kişiyi temizlerim diyorsan mimesis.

Yeteneği açıksa eğer oyuncuda mimesis kullanmayı biliyorsa kalkan inmeden mimesis indirilemez.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Eylül 2018
    .Paradoks. bunu beğendi.
  5. Sampson

Sampson User

zeta demişsiniz ama bende yazmayı unutmusum havoclarım full 10 tane var buna rağmen dönmem zeta yinede mantıklı olurmu

6. Soyuz*

Soyuz* User

19 levelmişsiniz, 10 havoç ise yolunuza kappa ile devam edin.
    Herküller fullendikten sonra hadese başlarsıız.
    LF4 konusunda şanssız olduğunuzu düşünüyorum yada havoçlarınızı çabuk bulduğunuz için az kutu elde ettiniz.
    Ama sorun değil kappa ile bu eksiğiniz mutlaka tamamlanacaktır bol şans diliyorum.

7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

@Soyuz* üyemizin önerdiyi gibi şu anki hedefiniz hercullerinizi tamamlamak olmalı.

İyi forumlar.

8. Sampson

Sampson User

dedğiniz gibi sanırım kutulardan pek lf4 alma şansım olmadı yada az çıktı kappa çok az anahtar veriyor yani herküller şu aşamada çok gereklimi bilemiyorum zaten 150 200 k vuruyor adamların çoğu beni pek kurtarmaz diye düşünüyorum o yüzden hasarımı en hızlı arttırabiliceğim yollara yönelmek daha doğru olmazmı ? anahtarla lf4 yada iris geliştirme. herkül gerçekten bir fark yaratırmı tamamlanınca

9. Soyuz*

Soyuz* User

%20 DP, kalkanlara getirdiği bonusda cabası, spartan çıkmasına rağmen herküller hala bir könfide kullanılıyor.
    Evet yaratır herküller bitince geliştirmelere geçebilirsiniz.
    Evet kappa gerçekten ödül olarak açtığımız uridium veya ggleri telafi edemiyor, ancak lf4 de bulacaksınız mutlaka.
    Benim görüşüm kappa oyunun en sancılı gudubet kapısı.
    Ama herküller bittiğinde önünüzde çok az bir şey kalıyor o açıdan iyi.

.Paradoks. bunu beğendi.