Ne yaparsam yapayım gelişemiyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kartal500 tarafından 2 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kartal500

kartal500 User

Açık arttırmadan kılpayı kazandığım Goliath'ım var.

Hangarımda 1 lf4 ve 1 lf3'üm haricinde geri kalan tüm silahlarım lf2.

7 Bine yakın el emeği Uridiumum ve 3 milyar Credits'im var.

Şartlar gereği para yatıramıyorum. Ne yapacağım arkadaşlar?

Bana bir çözüm yolu söyler misiniz? Portal kuşu olmaktan, patlatılma korkusu ile oynamaktan bıktım, usandım.

Burdada mı yalnızız..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Ocak 2015
  2. 5-3 haritasına git pala topla 2 yılda fullersin gemiyi.

3. Herkes hemen fullenemiyor kardeşim 3 senedir oynuyorum 28 lf-4 10 havoc 10 hercules im var tasarımlarıda fulledim 34 argem var

4. kartal500

kartal500 User

Şirketin ana map'inden çıkınca hemen avlanıyorum kardeşim. 5-3'e sağ salim varmam tabir-i caiz ise "mucize" olur.

skayra1 bunu beğendi.
  5. bu oyunu biliyorsan eğer yıllardır oynuyorsan yapacan şeyi ben sana buradan söylemem.

6. Geminin hız motorlarını fulle e hızların hep promeriumla besli olsun o zaman gemi ulaşacağı en yüksek hıza sahip olacaktır Biri geldiğinde kaçma imkanın olacaktır Ayrıca çok kesiliyorsan geminde x1 e atlama cpu olsun Eğer peşinde biri varsa 5 sn hasar alma cpu ya bas x1 de olacaksın Bu şekildede kurtulabilirsin Bunu çok yapan var Ayrıca oynadığın serverde en zayıf olan şirkette isen şirketini değiştirmeni öneririm Sağlam şirketlerde gemini daha rahat fulleyebilirsin Cubicon kes uridium biriktir hem kredi ile hem uri ile lf-3 ve b02 kalkanları fulle sonra irisleri almaya başla ilk 4 irisi urile almanı öneririm Sonrasınıda krediyle ama irisler ucuza gidiyor diyorsan hepsini krediyle al

7. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konu uygun olan bölüme alınmıştır.

kartal500 bunu beğendi.
  8. 1 lf4 ve 1 lf3 e goliath çok saçma olmuş. yapman gereken şey leonov alıp x3 x4 te mordon saimon ve lordika kesmektir saatte yaklasık 4k uri kasarsın günde 2 tane lf3 alıp haftada full lf3 olabilirsin 1-2-3. irisleri uriyle alıp diğerlerini goliyle beraber tallon keserek crediyle alabilirsin. bi klana girip yardım isteyebilirsin cubikon gruplarında şeref veya tp tasarımlarıyla sıralamanı da arttırabilirsin. bana sorarsan sen bu kadar senedir darkorbit oynamıyorsun. çünkü pek bildigin bisey yok

kartal500 bunu beğendi.
  9. kartal500

kartal500 User

tavsiyeleriniz sayesinde hangarıma 3 lf3 daha ekledim.

yalnız saatler boyunca paladium toplamak biraz zor yahu. insan sıkılıyor.

neyse ki yakında sms ile pet alacağım. hadi hayırlısı.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.