Destek ne yapayım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Unspoken tarafından 8 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Unspoken

Unspoken User

Arkadaşlar ben kutu flan topladm katlayıcıdır indirim paketidir derken sentinel kalp uçuş düzeni 15lf3 10bo2 ve 8 argeyi yaptım.
    Şimdi konu şu. Bende 3 iris 5flax var indirim paketini bugün aldım bi haftası daha var ama katlayıcı yarn bitecek ve p.ttesi okullar da açılıyo online saatim 2-3 e düşecek. Şimdi ben ne yapmalıyım.
    indirim paketi süresince kutu toplayıp 4.irisi mi alsam.
    yoksa bo2 ve llf3 mü artırsam?
    Not: 4.irrisi alırsam 45bine denk geliyor. Gerisini creditsle alıp uriyle lf3 bo2 tamamlarım.
    Sv tr3. Lf3 ortalama 25m bo2 20m ve iris 80m den gidiyor ve svde çevrem yok.

2. Merhaba ,

Bana kalırsa açık arttırmadan kredi ile almaya çalışın çünkü uridium önemlidir. Ayrıca fırsat buldukça arge yapmaya çalışmanız iyi olacaktır. Server'da bir şekilde tanıdık yada yardımcı olabilecek birileri varsa Cubikon imha edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.