ne yapayım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _savaş32_70 tarafından 16 Haziran 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. venom aegis var
    33 lf3 8 iris 1 apis
    19 b02
    hız full
    2 havoç 1 zeta yaptım pazar günü epslion yaparım
    16 lvl 600m tp 1.3m şeref
    11 arge
    kalp uçuş düzeni
    pet kutu ve hammadde toplama 3 var
    50k uri
    50m credi var
    bundan sonra ne yapıyım

2. Lion

Lion Guest

Merhaba,

Benim size önerim öncelik tabiki LF-4 tamamlamanız ama isterseniz argenizide kalın sıkmaya , yaratık veya kutu argesi yapabilirsiniz. ama öncelik kalın sıkmanız.

İyi Forumlar.

3. ANKARALI

ANKARALI User

bence kamikaze 3 alabilirsin kapılarda ve kasılmalarda çok işine yarayabilir

4. VİP alma şansım yok onun için kamikaze 3 almıyorum

5. X2 günlerin de zeta dönmeye devam edebilirsin.

6. ANKARALI

ANKARALI User

o zaman vip alcak şansı yoksa zetada zorlanır geçersin ama uzun sürer

7. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Elinizde ne kadar yapabildiğiniz görev varsa yapın, bunlar size hem seviye hem de uridium ve kredi olarak geri dönecektir.Kesinlikle uçuş düzeni gibi yeni oyuncular için hiçbir işe yaramayan şeylere para yatırmayın.Arge ve korsan kutusu ihtiyaçlarınızı, zeta kapısını x2 günlerinde(genelde pazar günü çıkıyor) zeta kapısı yaparak giderin.İlk hedefiniz havoc fullemek olsun(BO-2,cpu,iris gibi ihtiyaçlar zaten tamamlamışsınız). Havoc fullediğinizde, hem oyunda yeterince tecrübeye hem de birçok şeyi yapmak için yeterli ekipmana sahip olabileceksiniz.Korsan kutularınızı Helix LF-4 veya Zeus gününde açmalısınız, yani biraz sabredin.Her şeyi zamana yayın.%25 indirim paketi(Uridium avantaj paketi) ve ViP bu yolda olmazsa olmazlarınız.Akıllı harcama yaparak, 100 TL'yi aşmayacak bir harcama ve sabır ile, mükemmel bir gemiye sahip olabilirsiniz.

İyi forumlar.

8. Cevap veren herkese teşekkür ederim
    Konuyu kilitliyebilirsiniz

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.