Ne yapayım

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by tober61, Feb 5, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tober61

tober61 User

Merhaba benim 2 lf4 8 iris bir gemim var daha ilk zetayı açmak üzereyim argem 12 uçuş düzeni olarak sadece kalp var.
    Ben yakın zamanda 150 bin uri çekicem x4 te 600 bin olucak bu uriyle sizce zeta mı yapayım yoksa başka bir şey mi önerirsiniz?
    Cevap veren herkese teşekkür ederim.

2. emincan_03

emincan_03 User

Öncelikle iyi oyunlar dilerim. Sorunuza cevap olarak zeta yapmanızı öneririm. Zetaya girmeden önce bence bi güve uçuş düzeni alın çok işinize yarıyacaktır. Zeta ödülleri çok iyi x2 gününde. 600k uriyle ort. 5zeta çıkar diye tahmin ediyorum. İyi oyunlar :)

3. Ben arge kasıyorum. Kalanlarla da çifte ödül gününde zeta yapıyorum. Hem anahtar hem günlük dosya geliyor.

4. tober61

tober61 User

Sizce vip + indirim alıyım mı yoksa almama gerek yokmu

5. ozelmaseeR

ozelmaseeR User

Vip+indirim al petin 8 levelse kamikaze 3 al güve alabilirsin hızlandırır full zeta yap zetadan pazar günleri 2 kat ödül geliyor yani 2 havoç geliyor 50 anahtar 100 günlük dosyası 5 6 tane yaparsın gelen urilerle 7 de olabilir 6 tane yaparsan 300 anahtar 600 günlük dosyası ve havocları fullersin belki, havocları ben 4 zeta yaptım 8 havocum oldu şanslıydım sana tavsiyem kamikaze 3 güve full zeta yapman olacak 10 havoc yaptıktan sonra irisleri geliştirirsin sonra kappa yaparsın anahtarı ben kendim lf4 gününde açtım ama sen zeus gününde aç hem ileriye yatırım olur direk hem apis hemde zeusu tamamlarsın hemde lf4 çıkar tasarım çıkar.Gemiye, lf3 bo2 hız jen. uri harcama birde boş beleş uri harcama eğer baktın çok kesiliyorsun palada cubide falan, katlayıcı alırsın elle kutu toplarsın 4-2 de.Sormak istediğin birşey varsa sorabilirsin petin yoksa geliştirmeden veya parayla al çünkü o zetalarla baya level atlar kapının en sonunda ödülleri vermeden petin açık dursun

Thread Status:
Not open for further replies.