Ne yapıcam bu kapıları?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Megatr0n tarafından 3 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Megatr0n

Megatr0n User

Arkadaşlar kutu toplayarak bi 500 gg kastım. 107/111 olan zeta kapısına açılsın diye 400gg verdim bir şekilde tamamladım. Alpha kapısı da 29/34 100gg harcadım ama parça yine yok neden hiç kapı parçası çıkmıyor totemi falan olan varsa yardımcı olsun lütfen yoksa çıldırıcam :S

2. SLASH

SLASH Guest

Merhaba,

Konu fikir alışverişinizin verimliliği açısından uygun bölüme taşınmıştır.

İyi forumlar

3. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Sonlara doğru 5'li filan basmayı deneyebilirsin. Gerçi zor açılıyorlar çünkü Alpha , Beta ve Gamma bir birine bağlıdır. Yani 3 kapıyada karışık şekilde parça çıktığı için özellikle açmak istediğinizi açamıyorsunuz.

4. Megatr0n

Megatr0n User

çarpanlarla alakası olabilir mi x6 da kendi mi kullansın çarpanı ? peki alpha hadi zor diğer kapılarla bağlı diye peki zetada niye öyle oldu ? .s

5. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Çarpanları iyi kullanırsan epey yararı olur. Sana kalmış istersen x2 , x3 v.s. olduğu zaman kullanabilir ya da x6 olduğunda otomatik kullandırabilirsin. Kapılarda ilk başlarda parçalar kolay çıkar sonlara doğru özellikle son bir kaç parça epey zorlar.

6. Megatr0n

Megatr0n User

seri zeta yapmak istiyorum.Sence ya da sizce çarpanı ben mi kullanmalıyım yoksa kendisi x6 olduğunda otomatik mi kullanmalı ?

7. Şu alpha kapısı benimde 29 parçadaydı mesela 150 gg var diyelim ilk beşerli bas çarpanı beş veya 6ya getir sonra yüzlü bas bastığın çarpanlar kapıya gidiyor ben böyle açtım deneyebilirsin :)

8. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Herkese göre değişiyor yani kendine göre bir taktik olarak kullanıyor. Fakat kesin olarak her hangi bir taktiği var mı bilmiyorum. Ben genelde her çarpan olduğu zaman kullanıyorum. x2 , x3 , x4 , x5 v.s. olduğu zaman işaretleyip kullanıyorum x6 olunca zaten otomatik kullanıyor.

9. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

son kalan parcalari sanki sifirdan aliyor, belki yeni kapi acabilcek kadar gg yiyor.ggleriniz tam yeterli oldugunda sifirdan kapi acin yoksa boyle cok daha zarar edersiniz.

10. çarpanı x5'te kullanmayı dene.

11. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Biraz sıkıcı bir yöntemdir ama şöyle anlatayım:
    Şimdi 5erli gruplar halinde enerjilerimizi basıyoruz.x2 x3 ne gelirse 5li basma sonucunda direkt olarak kullanıyoruz, kullanırken de 5li basmaya devam ediyoruz.Tutturana kadar devam ediyoruz.Tutturduktan sonra 1 tane tekli basıp tekrar 5li basmaya devam ediyoruz tutana kadar ve aynı kısır döngü.Dediğim gibi biraz sıkıcı bir yöntem ama asgari düzeyde uridium sarfiyatını sağlıyor.Yani şöyle basmanız gerekiyor. (25.ve 41. GG'lerde tutturduğunuzu varsayarsak)

5-10-15-20-25-26-31-36-41-42-47-52...

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.