Ne Yapılmalı?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve OPR-BIOTIK tarafından 20 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. OPR-BIOTIK

OPR-BIOTIK User

Arkadaşlar Global Avrupa 6 serverinde oynamaktayım. Öncelikle irisler 8-10m maksimum lf3ler 10-15m maks. bo-2 5m gn7900 4m maks. gidiyor bu fiyatları kesin olsun diye 1-2m fazla verdim :D

Ekipmanlarım:

Goliath (Kredilik Tasarımlar)-Leonov
    18 LF-3 ( Bir sürü LF-2)
    4 Bo-2 ( Bir sürü en iyi kredilikten var)
    10 GN-7900 ( Kalanı en iyi kredilikten)
    8 İris ( İrisler dediğim gibi lf3lerden bile ucuza gidiyor :D)
    4 Arge

Şimdi ben bir süredir eskide bu ekipman ile leonov alarak görev+npc kesiyordum, arada tallon, tallin vs. görevler için goliyle yeniye çıkıyordum. Alpha açtım tallonlara kadar geldim sonra tallonlarda 2 kez oyun donmasından dolayı patladım gerçekten sinirim bozuldu, işte şimdi bu durumdayım ne yapmalıyım nasıl kasılmalıyım, canımı sıktı cidden Alpha konusu tallonlarda iki saat uğraşmıştım :D tam sonunda 2 kez patladım. Ayrıca ben EIC' im serverin en iyi şirketi MMO ama öyle böyle değil her yeri ele geçirmişler. 160k şeref var geçsem mi diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım? Aslında bu svde iş klana bakıyor, klan var herkesle savaşta klan var herkesle dost, fakat beni almıyorlar güçsüz olduğum için. Son olarak sizce ne yapmalıyım ? :D

2. SİSMİK

SİSMİK User

Merhaba,

Öncelıkle oyun donması pc nızden kaynaklı olabılır. tarayıcı çerezlerinizi temizleyip öyle deneyebilirsiz. Şirketinizi degiştirmek sizi yaratık kesme konusunda rahatlatacaksa degiştirebilirsiniz.Klan konusunda da şu sekılde tavsıye verebilirim klan kurabilir ve arkadaslarınızı klana alarak dahada güçlenebilirsiniz klan kurmanın avatajı beraber kasılıp savasmak ve şirketinizi korumaktır.

iyi forumlar

3. Tom_Cat

Tom_Cat User

öncelikle şirket değişmen pek işe yaramaz.tavsiyem sağlam bir klan ve grup ile hareket etmelisin.yoksa pek kasılamazsın.

4. Captivity

Captivity User

Eğer şirket değiştirirsen göreceksin ki hiç fark olmuyor kasılırken kamuflajı açıp yine kesecekler yine kesecekler oyunun amacı bu :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.