Ne Yapıyım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve YANKESİCQİC tarafından 23 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sa öncelikle 2 hangar aegis ve keşif gemisi var 8 iris 21 lf3 2 lf2 10 bo2 8 lvl pet ticaret 3 kami 3 hammadde 3 5 tanede radar var şimdi napmalıyım

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Zeta kapısı yapabilirsiniz,kapıdan;
    LF4 kazanma şansı,
    Korsan anahtarları,
    Günlük dosyaları gelmektedir bunları değerlendirip,LF4 sayınızı arttırabir,Arge basıp geminizin savunma ve saldırı gücünü arttıarabilir,Apis ve Zeus günlerinde parça çıkarma şansını yakalayabilirsiniz.

iyi Forumlar.

3. peki kapı yapmak için keşif gemisini takıp pet ve kendim paladiummu topliyim

4. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Palladıumu ister kamufle alıp petinize toplatabilirsiniz,isterseniz hem petinize toplatır hemde kendiniz toplarsanız,bu seçenekte daha fazla palladıum toplamış olursunuz derim,yinede karar sizin.

İyi Forumlar.

5. tmm modum saolun konu kilitlenmesse sevinirim bikaç kişinin daha yorumunu alıyım

bide paladium toplarken nasıl konfi önerirsiniz keşif gemisine

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 May 2015
  6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Alt alta mesaj yazmak yasaktır.Dikkatli olalım lütfen.

Paladium toplarken bir konfinizin full hız ve kalkan olmasına özen göstermelisiniz.

İyi forumlar

7. 1 konfi ağır 1 konfi hız yaptım adamlar 2-3 sıkıyo hemen ölüyorum kaçmaya vakit kalmıyo paladium toplayamıyorum

8. konu kilitlenebilir

9. .*FIRAT*.

.*FIRAT*. Guest

Merhabalar,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli forumlar dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.