Ne yapıyım

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by XPEROM, Sep 19, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. XPEROM

XPEROM User

6 flax 1 irisim
    10 lf3
    15 elit hız
    3 bo2
    cpular yeteri kadar
    5 level petim var hammadde2 ve oto yağma1 var
    Tek hangar vega yakında goliye geçeceğim
    Klandan kimse açık olmadığı sürece pala topluyorum klandan biirleri açık olursa görevlerimi bitiriyorum.
    Enerjiler zetaya basıyorum. zetadan sonra alfayı bitireceğim.
    Teğmen rütbem var tr6da eic olarak yüzbaşına yükselmek istiyorum ne yapmalıyım.

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Crediniz var ise Alışverişten LF3 alarak biraz daha vuruşlarda güçlenmelisiniz çünki bu ekipman ile biraz zorlanabilirsiniz hemen goliye geçmeyiniz ekipmanlarınızı 15 LF3 15 kalkan bo2 yapana kadar bu şekilde devam ediniz pvp haritalarında kamufle alarak kutu toplayabilirsiniz 1 saatte 5 bin uri birikiminiz olur ve her 2 saatte 1 lf3 uri ile alınabilir diye düşünüyorum.

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Eski haritalarda kasılmalısınız.Bunun için ise leonow garanti iş görecek bir gemi.15 bo2 15 lf3 olana kadarki süreçte leonow kullanmalısınız.

İyi forumlar

4. Jameika-TR

Jameika-TR User

Bencede skylabını geliştirmeye bak baya yardımcı olur lf3lerini ve kalkanarını credi ile fullmeye calış bence ilk 2 iris uri ile al ve zeta için dogru yoldasın en kolay ve en karlı kapılardan biri yüzbaşı için ise kapılara devam etmelisin ek hangar binası alırsanda bitane goli bide leonow al eski haritada lf3 ve bo2 lerini fullerin goliye rahat geçersin.

Thread Status:
Not open for further replies.