Ne yapmalı nasıl kasılmalı ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BaKıRcI tarafından 28 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BaKıRcI

BaKıRcI User

Selam arkadaşlar size gemimin özelliklerini anlatayaım
    server:Tr3
    Gemi:goli
    silahlar:16 lf3 gerisi lf2
    droitler:4 iris 3flax
    kalkan:15 bo2
    hız:Full elit işte adını bilmiorm :)
    pet:Var 7 sw kami 1 ticaret 2 toplama 2 falan var
    Arkadaşlar iç toplayıp satarak günde 100m yakın para kasabiliorm yeminle gece gündüz oynuom :) bu aralar taktım kafayı.Arkadaşlar günde kastığım parayla iris alıorm uriylede lf3 alıorm droitlere sizce doğrumu yapıorm haa bu arada 1 argeyim sizce uriyi saklamalımıyım ilerde çokmu lazım olucak acaba biraz bekleyip crediylemi alsam lf3leri ? yardım ederseniz sevinirm.

2. Merhabalar;

Geminizle doğru orantılı olarak lf3 ve irislerinizi tamamlamanızı tavsiye ederim.bunları credi ile satın alabilirsiniz.
    Argeniz çok düşük geminizin özelliklerine nazarn uridium ile argenizi yükseltebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. BaKıRcI

BaKıRcI User

Saolun Modum bakalım dier arkadaşlar ne diyecekler uridiummu harcamıyorum şimdilik kafama yatarsa full arge basıcam biriktirip biriktirip

4. .*FIRAT*.

.*FIRAT*. Guest

Merhabalar,

Bence de izlediğiniz yöntem doğru, argeyi kesinlikle ihmal etmeden bu şekilde devam ediniz.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.