NE YAPMALI?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DENİZCAN tarafından 1 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DENİZCAN

DENİZCAN User

Öncelikle merhaba arkadaşlar,
    Gemim:Goli,aegis
    Özellikler:8 iris ful lf3 ful bo2 3 lf4 Pet var kami3 var oto toplama radar vs...
    Apis:130k uri
    1 Havoc 1 hercul
    Alfa Beta Zeta Kappa Lambda yaptım
    Kronos:11 parça
    50k uri var sizce ne yapmalayım ?

2. .*FIRAT*.

.*FIRAT*. Guest

Merhaba,

Ben he zaman önce arge derim. Kapıların son bölümünü de kronos çift kapı etkinliğinde tamamlamanız sizin için daha iyi olabilir. Kısa zamanda hesabınızı daha çok geliştirmeniz dileğiyle. :)

Keyifli forumlar.

3. Captivity

Captivity User

Kutu açmalısın bana kalırsa

4. DENİZCAN

DENİZCAN User

19 Argeyim modum :)

Ya şimidi apis 130k uri aslında onuda alasım var açıkcası

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Temmuz 2015
  5. Captivity

Captivity User

Bende aynı konuyu yaşadım ve 200 bin uridiumumu anahtara yatırdım sentinel spectrum 2 lf4 ve 7 apis parçası çıkardım denemelisin bence :)

6. DENİZCAN

DENİZCAN User

:D o kadar şanslı olduğumu düşnümyorum açıkcası ama fikir için teşekkürler birde hangi haritada açtın?

7. Captivity

Captivity User

2-2 de açtım tasarımlar ve bir lf4 oradan çıktı diğer lf4 ise 1-2 de çıktı vru haritalarındada denedim ama çok uğursuz geldi bana :D

8. 19 argesin iyi 24'e tamamla apise uri verme ( gerçekten ) zati 50 k uri ile pek bir şey yapılmaz aegis ile kasıl pala topla kapı yap buraya yazmaya devam et :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.