Ne Yapmalı ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FantasticLover tarafından 5 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle Merhaba

Gemi : Vengeance + Goliath + Leonov

Ekipmanlar;

10 LF3
    1 LF4
    3 Iris
    4 Flax
    14 Hız Jeneratörü
    6 Kalkan Jenetatörü

Pet;

4 Level
    2 Lv. Oto Yağma
    2 Lv. Kamikaze
    2 Lv. Ticaret
    2 Lv. Radar Modülü

Sorum şu kasılmak için ne yapmalıyım olduğum server de ( TR6 ) Irisler 60-100 m arası LF3'ler 10-20 m Arası gidiyor. Eski haritada olan görevlerin hepsini bitirdim ve 3 argeyim şu anda nasıl bir yol izlemeli ve hızlıca kredi kasıp önce LF3'leri sonrada irisleri fullemeliyim yardımınızı bekliyorum.

Şimdiden Teşekkürler

Edit: Skylab 11 Lv. Civarı

2. Merhaba ,

Server durumunu bilemiyorum fakat x-5 ( Lordakium ) , x-6 ( Kristallin - Kristallon + Cubikon ) ve x-7 ( Kristallin - Kristallon + Cubikon ) haritalarında kasabilirsiniz. Oralarda ya da Korsan haritalarında yapılacak görevleri yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. bu gemiyle korsanda kasılamaz, anında keser korsanlar, onu geçtim 5-2 gittimi çıkışı yok, kesin keserler full zarar onun yerine saat 20.00 ile 22.00 arasında tr6 da cubi kesmeye başlıyorlar, cubi kesenlere katılabilir günlük bol tallonla ve skylabla en az 10m credi kasabilir

4. Merhaba ,

Biz zamanında hangi koşullarda oralara gidip kastık şimdi çok sıkıntılı mı bilemiyorum. :)

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.