Öneri Ne yapmalı?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve JosephCrisS tarafından 17 May 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam modlarım özür dilerim.
    Gemim ful+ful şuan gemimde 950,000 uridium bulunmakta tek eksiğim petimdeki 10 lf4 geliştirmesiz ve helstrom 5 li roket atarım geliştirmesiz .Sizce bunları mı geliştireyim ? özellikle helstrom cok fark edyor mu 16 seviye olunca ?
    yoksa elitini al savaş mı dersınınz yoksa başka onerebilecegınız bır sey var mı sıralama ve rutbe oynamıyorum cunku tr2 de rutbe atlamak çok zor :D

2. .BALKAN.

.BALKAN. Guest

Merhaba ,

Konu gereken yere taşınmıştır.

Petinizdeki LF4 leri geliştirmenizi ve Hellstorm roketatarınızı geliştirip 16 seviye yapmanızı tavsiye ederim.

İyi forumlar.

JUPlTER ve ★κøπψα$ρøƦ★ bunu beğendi.
  3. Dostum bence magmadrill hyperplasmoid acmaya calis cunku upgrade etsen bile ettigine pisman olacan ilerde.

4. Kebirifai

Kebirifai User

Modum bu kamufle konfisi nasıl oluyor birisi tarif edebilir mi? Yani kamufle değilken diğer konfiye geçince kamufle olma bir türlü yapamadım.

5. ya o kadar uğraşamıyorum üniversitedeyim dersler ağır.Basit olarak ne önerirsin kapı mı dönsem

6. Bence petin lazerleri için acele etme derim.savaşta pete yaptıracağın 3-5 vuruşun 300-400 daha fazla vurması için (azami miktarda) o kadar uridiuma deymez.Hellstorm konusunda bende bir şey diyemem.Roketler çerez gibi bittiğinden eco-10 atarım genelde ve pekte umursamadım ve geliştirmedim roketatarı.Sana tavsiyem oyuna yenilikler gelecekdir her zamanki gibi yeniliklere sakla uridiumunu :)

7. TEŞEKKÜR EDERİM bekleyelim şimdilik xd

8. Bence sürekli kapı dön derim. Yapabiliyorsan sürekli Alpha Beta Gamma dön.

Kuiper biraz kumar ama şansımı deneyecem diyorsan sen bilirsin.

9. Kebirifai

Kebirifai User

Yok mu cevap verebilecek?

10. Uzun zamandır oynamıyordum ama önceden şöyle yapardım:
    Hız konfime *** ...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 May 2017
  11. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Mesajınız düzeltilmiştir. Forum Kuralları dışına çıkmamaya dikkat edelim.

Konuya gerekli cevaplar verildiği kanaati ve konu farklı yönlere doğru gittiği için kilitlenmiştir.

iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.