Ne yapmalı

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Besyokar tarafından 26 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Besyokar

Besyokar User

tr1-5 serverinde yeni başladım gemi özellikleri şu hammerclawlı 8 iris 25 kararsız lf4 10 lf3 100k x4 ve 400k uri mevcut arge 0 şimdi ben bu 400k uriyi sadece zetayamı yöneleyim yoksa biraz arge yada uçuş düzeni gerekli midir

2. Zetaya başlayabilirsin. Paladyum boşsa, paladyum toplayıp devamlı zeta yap. 17 lvl olduğun vakit promethus görevlerine yönelebilirsin. Zetadan biriktirdiğin anahtarların birazını zeus gününde açıp irislerini 10'a tamamlayabilirsin. Aksi taktirde, anahtarlarını promethus lazerleri için kullanmalısın

3. Agır_TR3

Agır_TR3 User

pallaya zamanını sakın harcama cubı kes ful durmadan sana taktıgım 900 anahtarda zeus 200bın uriye dusuyo alabıldıgın kadar anahtar al zetayap

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Belli bir arge puanına sahip olmak için Uridumunuzun bir kısmını günlük dosya almaya harcayabilirsiniz. Geri kalan kısmı ile Pazar günü Zeta kapısı yapmak ve kazandığınız ganimet anahatarlarını Zeus gününde açmak en mantıklı seçim gibi görünüyor. Dilerseniz Burgu veya Güve uçuş düzenlerinden bir tanesini satın alabilirsiniz. Benim tavsiyem hasarınıza olan gözle görülür fark nedeni ile Burgu uçuş düzeni olacaktır. Yine de seri şekilde kapı yaparken Güve uçuş düzeni vazgeçilmezdir.

İyi forumlar.