Ne yapmalı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tiaremy94 tarafından 2 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tiaremy94

tiaremy94 User

Merhaba
    Ekipman; Aegis, 8 iris, 1 havoç, 1 lf4, 25 lf3, 16 bo2, 15 hız, 16 arge
    50k uridium var sizce bununla ek hangar alıp spearhead mı koysam ( pala toplamak için ) yoksa hepsini argeye mi yatırsam?

2. BonusRasta

BonusRasta User

Pala topluyacaksan hangar ve spearhead mantıklı geldi. Sonuçta kapı yapacaksın oradan gelen uridiumlarla arge yapabilirsin. Alfa-Beta-Gamma açıp bitirsen 120k uri+Npc'den gelen uri bayağı iyi oluyor.

Darkorbit'in eski forumunda bir tablo vardı şimdi onun linkini veremem yasak ama
    S.S.S. : Galaxy Gates-Sonsuzluga Acılan Kapı!!! böyle yapsam bir şey olmaz sanırım. Girdikten sonra en aşağıda tablo var oradan uridiumları falan hesaplayabilirsin

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 May 2014
  3. tiaremy94

tiaremy94 User

zaten şuana kadar 2 alpha 2 beta 1 gamma ve 2 zeta yaptım. Şuandan itibaren hep zeta yapıyorum sadece spearhead alsam mı diye düşündüm çünkü delinin biri geliyor palada kimseyi bırakmıyor herkesi patlatıp gidiyor :D

4. BonusRasta

BonusRasta User

O zaman spearhaed alıp toplamalısın, hem pet varsa o da geminle aynı hızla çok iyi toplar.
    Tr3 aynı sorun var klanlar toplanıp milleti rahat bırakmıyor. Ya da sıralamadan biri geliyor sürekli birilerini kesiyor. Çünkü o kadar çok kişiyi normal haritada bulamaz herkes açık hedef. İsim vermiyecem ama geçen sıralamadan biri arka arkaya 4-5 defa kesti beni, artık kendisi de sıkıldı gördüğünde bırakıyordu :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.