Ne yapmalıyım beyler ❓400 k uriyi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -_AslaPesEtme_- tarafından 13 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Tr5 te oynuyorum mmo yum 21 lvl 10 lf4(16lvl) apis(16lvl) zeus(4) irisler(3) lvl 27 argeyim droit düzenekleri credilikler ve elmas-kalp-güve var kronos yapcam kronos için deltave lambdaya ihtiyacım var delta 90 parca lambda 20 parça kronos için ikisini yapcam ayrıca kappada 90 parca ve 6 havoc 1 hercülüm var ne yapayım?

1)İllaki yengec-kıskac birisni alcam hangisini almalıyım?
    2)Arge mi bassam biraz?
    3)pusat dükkana gelmiş 175 k uri alsammı?
    4) 1-)deki düzenekten birini alıp kalan uriyi kapılaramı yatırayım?

Son düzenlenen: 13 May 2015
  2. bana göre argeye gerek yok çünkü argen var zaten yeteri kadar pusatı al bence yengeç al etti 250 uri geriye kaalan 150 k uriyide istediğine harca istersen kıskacıda al...

3. indirim paketiyle alınca pusat 175 uri-yengeçde 70 k uri bro 155 k kalıyor geriye kapıyamı basayım hepsini

4. kardeş geriye kalanı istediğini yap :D ama yani bana kalsa ki sen yapma bence hepsini argeye basardım...

geriye kalanı ben senin yerinde olsam irislerimin levelini yükseltirdim

5. çaktırmayın pusatı al diyorum ama ben yarı rusum gittim rusya serverine forrumda pusatı kimsenin almamasını söyledim kötü falan yazdım :DD

6. murat1299

murat1299 User

kalan uri ile irislerini geliştir en azından bir miktar saldırı ve savunma gücün artar

7. ÇORBACI

ÇORBACI User

Pusat almak için geminin full lf4 olması lazım yoksa çok faydası olmaz sana.

8. aynen bende öyle düşünüyorum pusat için ama yine fena kullanabilirim gibi lakin cerrah tasarımıda 300 bin uri olcak sanırım ve oyun dengesini bozacak hem 558 hızı olcak hem daha iyi vurcak serverda farklı tasarım kullanan görmicez nedeni : sıralama kasanlar kesin bu gemiyi alacak cünkü hızlı ve tp şp ve vurus veriyor kasılanlarda aynı baskına gelenlerde çünkü hızlı gemi pala toplayanlar vs tek tasarım olcak cok sacma oldu bu cerrah bence dengeleri bozacak kesin

9. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

ilk olarak Forum kuralları gereği imzanızı değiştirmenizi öneririz.ve yine kurallar gereği Rusça dil kullanımı yasaktır,lütfen kurallara uyalım.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.