Ne yapmalıyım Düşünceleriniz ?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Bykurt21 tarafından 19 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bykurt21

Bykurt21 User

[​IMG]8 iris 10 seviye geliştirmeli 16 bo2 kalkan 7 seviye geliştirmeli 12 adet havoc Uçuş düzenleri = Halka burgu kalp güve elmas Lazerler = 10 tane Prometheus 4 adet magma 4 adet hp 2 adet yansıma 17 lf4 Venom spectrum şimşek vega solace gemilerim mevcut 3.3 B Tp ve 13.5 M Şeref puanım var Apis 29 parça zeus 2 parça 433 k urim var Nasıl bir yol izlemeliyim ?? Apissiz zeussuz dolaşmak can sıkmaya başladı iyice.

pet = 7 adet 3. seviye radar protokolü
    3. seviye kamikaze
    3.seviye hammadde toplayıcı
    3.seviye oto yağma
    tamir modulü
    3.seviye düşman bulucu
    pette 5 lazer slotu açık diğerlerini de açsam mı ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Temmuz 2019
  2. özdemir.x

özdemir.x User

Şuan pete fazla yoğunlaşmamanı tavsiye ederim. Eğer apis zeus istiyorsan pazar günleri zeta dön. Hem anahtar hem dosya alırsın. Anahtarlarıda zeus gününde açarsan apis ve zeus parçası kazanabilirsin. Eğer zeus apis sonraya kalsın diyorsan kappa dönüp herkülleri tamamlayabilirsin.

.Paradoks. ve Bykurt21 bunu beğendi.
  3. Bykurt21

Bykurt21 User

Yeşil ganimet için hades mi zeta mı yapsam çünkü bu uri ile açacağım kapıları. Uriyi en verimli şekilde kullanmam gerekiyor

4. jemzdemir

jemzdemir User

Zeta dönmen daha mantıklı uridium bazından bakarsan zeta her türlü daha karlı çünkü yanında günlük dosyada alıyorsun. Tahminen sendeki uridium ile indirim + vip var ise 6 7 tane zeta açabilirsin. 350 anahtar 700 günlük dosya eder. Gerisini sen hesap et hades grup bulması sıkıntı eğer ekibin var ise hadesde dönebilirsin.

.Paradoks. ve Bykurt21 bunu beğendi.
  5. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

o gemiyle seni hadese almazlar ki zeta yap dostum sonuna kadar varını yoğunu ver o kapıya her açıdan kar getiriyor kapı

Bykurt21 bunu beğendi.
  6. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Galaksi Kapıları Çifte Ödül Günü'nde Zeta Kapısı'nı tamamlamanızı öneririm. Oyunun herhangi bir yerindeki her oyuncu için oldukça karlı bir galaksi kapısı olduğunu düşünmekteyim.
    Bunun sonucunda gelecek günlük dosyaları ile Ar-Ge'nizi geliştirebilir, yeşil ganimet anahtarları ile de Apis ve Zeus'unuz için parça biriktirebilirsiniz. Bütün bunların yanlarında gelecek olan TP, ŞP, uridium ve x4 de cabası :)

Diğer oyuncuların görüşlerini de konu altında almaya devam edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Manitu ve .Paradoks. bunu beğendi.
  7. Bykurt21

Bykurt21 User

peki herküller için nasıl bir yol izlememi tavsiye edersiniz ?

şu ana kadar 10 zeta yaptım zaten şimdiden itibaren de yapmaya devam edicem

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Temmuz 2019
  8. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Lütfen ard arda mesaj yazmayınız. Mesajlarınız birleştirilmiştir.
    Hercülesler için Kappa Kapısını yapmadan önce havoclarınızı tamamlamanızı öneririm. Böylece kapıyı yaparken zorlanmazsınız.
    Takım arkadaşımında dediği gibi kappa kapısını yaparken aynı şekilde Galaksi Kapıları Çifte Ödül Gününde bitirmenizi öneririm.

İyi oyunlar.

9. Bykurt21

Bykurt21 User

Modum havoclar full zaten 16 tame var :)
    pazar günü 6 zeta yaptım ve 110 k uri de arttı 300 anahtar kapıdan geldi ve 100 anahtar da uri ile satın aldım totalde 400 anahtar oldu.
    şimdi asıl soru bu anahtarları hangi haritada açmamı tavsiye edersiniz ? malum bu cuma zeus günü var
    Not: Apis 29 parça Zeus 2 parça var .
    teşekkürler

10. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Anahtarları hangi haritada nasıl açacağınız artık sizin kendi toteminize bağlı diyebilirim. Ben genellikle bir haritada 10-20 tane açıp kendimi şanssız hissedince harita değiştiriyordum, bunu yaparken de x-6'da Zeus çıkmıştı :) Ama belirtmiş olduğum gibi bunlar artık herkesin kendi şansına bağlı olan durumlar. Dilerseniz konuyla ilgili diğer oyuncuların fikirlerini almaya devam edebilirsiniz. İsteğiniz zaman da konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

11. Bykurt21

Bykurt21 User

500 kutu açtım ;
    16 parça apis ve apis tamamlandı. Ama Açmadım
    13 parça zeus.
    10 adet hibrit ve mikro.
    41 adet nano kondansatör.
    12 adet LF 4
    1 adet 10 k uri
    En önemlileri bunlar diye yazdım diğer arkadaşlar da faydalanabilsin diye

.Paradoks. bunu beğendi.
  12. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Apisinizin tamamlanmış olması sizi oldukça rahatlatacaktır. Zetaya devam :)
    Mesajınızı "Korsan Kutularından Neler Çıkardınız ?" konusunda da paylaşmanızın faydalı olacağını düşünmekteyim. Aynı şekilde sizler de bu konudan diğer oyuncuların deneyimlerini inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

13. Bykurt21

Bykurt21 User

konu kilitlenebilir modum

14. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.