Ne yapmalıyım heves ettim oyuna ?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve emirdurbak tarafından 12 Ekim 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. emirdurbak

emirdurbak User

Arkadaşlar öncelikle selamınaleyküm

2009 yıllarında başladım bu oyuna bıraktım 2015 de yine başladım üniversitede 1 sene oynadım bıraktım şimdi yine çarım duruyor ama ne yapmam lazım baya değişmiş oyun oyunun sarması için ve gelişmem için ne yapmalıyım arkadaşlar bu arada çarın özellikleri ;

18 lwl uzman çavuşum

10 tane lf4 var

fazlasıyla lf3

hız kalkanı:G3N-7900 15 adet

jenerötör kalknı:35-40 adet var

8 iris 1 adet apis var- hepsi 6 lwl droitlerin

pet 15 lwl

skylab ful 20 lwl

lazeri slot 3 adet açık lf3 var 3 tane

jenerötör slotu: 2 tane açık

modüller:4 slot açık :3 lwl (kamikaze-düşman bulucu-oto hamamde-oto yağma

Protokol:3 slot açık :2 adet radar protokolü 3 lwl- 1 adet radar 1 lwl

29 arge çar dimişher ve venom tasarım var

oyuna başlamak istiyorum yenilik baya geldiği için adapte olamadım bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşşekürler.

2. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba emirdurbak,

Seni tekrar aramızda görmek çok güzel Tekrar hoşgeldin :) Yeni gelecek olan güncelleme aslında senın için bir fırsat.

SG3N-B03 Kalkan ve Prometheus Lazerleri fullemen senin için daha iyi olacaktır.
    Galaksi kapılarında Zeta açıp Prometheus için ganımet anahtarı biriktirebilir ve bu ganımet anahtarlarını açarak Apis-Zeus droid parçaları Cephane veya Lf4 lazer toplarını da elde edebilirsin. Zeta kapısında Havoc Droid tasarımı elde etme şansına sahipsin Havoc droid tasarımları tek başına bir etkiye sahip değil ama tüm droidlerde olması durumunda %10 hasar bonusuna sahip olacaksın.
    Zeta kapısından sıkılman durumunda sana Kappa kapısını öneririm burdan Herkül droid tasarımı elde edebilirsin (şansa bağlı olarak). Herkül ise %15 kalkan %20 Darbe puanı bonusuna sahip olmanı sağlar. Prometheus için X-BL haritası ve Görevlere yüklenmen durumunda kısa sürede toparlayacağına inanıyorum.
    ek olarak Fazla uridium harcamadan Kredi (c) ile Acık arttırma (ihale) sistemini takip edip/kullanarak istediğiniz cpu, Droid, Lazer topu, Cephane, Uzay gemisi ve tasarımı elde edebilirsin.

Şuan hatırladıklarım bunlar eksık anlaşmış olma ihtimaline karşın lütfen soru sormaktan çekinmeyin

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Ekim 2019
    .Paradoks. bunu beğendi.