Ne yapmalıyım ? (İskandinavya)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve »C1zмεℓ1•ĸεd1« tarafından 13 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 12 seviye goliyim (goli , leo , vega ekstra olarak duruyor yani değiştirebilirim zaten ucuz alması)
    %5 saldırı tasarımlı saatlik arttırmada olan tasarımların hepsi var.
    12 lf3
    2 bo2
    10 hız
    1 iris (ticaretten 13 m ye düşürdüm yüksek para vermedim :D )
    5 flax

(Lf3 dışındakiler lf2 ama kalkanlar çok dandik kalkan bile var sırada onları fullemeyi düşünüyorum)

3,5 m credi
    8,5 k uri var

canım nedense leo veya vegaya geçmek istiyor ama golide hangar daha büyük ve oyunda hiç kasılmaya çalışmasam bile 2 kere girerek günce 3 m kasıyor sklabdan. Canım isterse 1-8 de boss ve normal streuner kesiyorum bunlar iyi kasıyor. Grup denk gelirse görev alıp tallon yapıyorum cubi partilerine katılmaya çalışıyorum ama sıkıyorlar bize ondan pek katılamıyorum. Çoğunlukla görünmezim ara ara 4-1 de kutu toplayıp uri kasıyorum. Muhtemelen bu gün o 8,5 k olan uriyi 10 yapıcam ve 13. lf3 ü alıcam sonra pazar gününe kadar 2 tane daha alıcam ve 15 olucak mavi sıkmaya başlıyıcam (normalde droitlerde duruyor lf3ler ama mavi atmak için gemiye geçiririm zaten hasarda pek fark olmuyor sanırım.)

Onları 15 yaptıktan sonra bo2 leri yapmaya başlarım onları 15 yaptıktan sonrada irisleri düzmeye başlarım heralde.

Ama size sormak istedi nasıl ne yapmalıyım ? Ne kesmeliyim ? Unutmadna birde gg de 500 enerji var daha lazım olmaz ama duruyor. Birde günlük girişlerden topladığım 34 dosya var 30 uyla ilk puana veririm muhtemelen kalın sıkmaya göre giderim diye düşünüyorum.

Yardımlarınızı bekliyorum.

2. bu kadar ekipmanın varsa bence leo kulanmalısın.

3. Evet ama işte şu an dersler yüzünden pek giremiyorum ilerde sınav haftasından sonra başlarım iyice oynamaya ama şu aralar pek giremiyorum leo ya geçersem skylabdan günde 1 m daha az kasarım.

Birde ortalama ihale fiyatlarını da yazıyım :

Lf3 15-20 m

bo2 10 - 20 m

iris 25-40 m

hız 1-2 m

4. Bende İskandivanya serverindeyim hızları ve 2. ırısıde uri ile al lf2 krediyle olduğundan lf3e gerek duymadım ben daha hiç almadım. ırıse yüklendim 4 ırısım birde pet aldım kapıları açıyorum sanada öyle tavsiye ederim. kapıları yaptıkça daha rahat uri kasar eksiklerini tamamlarsın

5. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Oyunda çoğunluk ile kutu topluyorsanız katlayıcı almanızı tavsiye ederim bu şekilde 4-1 de kutulardan daha fazla ürün alırsınız ama oyunda sadece kasılmak istiyorsanız Leonov alıp eski haritada kasılmanızı tavsiye ederim LF3 ve BO2 lerinizi en az 15 yaptıkdan sonra goliath'a geçiş yapabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Madem şu aralar oyuna giremiyorsunuz geçebileceğiniz en büyük depolu gemiye geçin ve hammade satarak credi kasın lf3 ve bo 2 alın.

İyi forumlar

7. Evet aslında tam olarak demeye çalıştığım bu. Ama şimdi ne yapayım önce lf3 ü 15 e tamamlayıp hepsini gemiye koymayı düşünüyorum ama hasar ne kadar düşer ? Mavi atmaya değermi :D ? Bo2 leri 15 tane mi yapayım yada kaçta bırakayım bunun içinde bilgi verirseniz sevinirim.

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bence alabiliyorsanız bir hangar daha almalısınız alacağınız hangara goliaht koyarak her hammadde satışınızı onunla yapabilirsiniz sizde geçmek istediğiniz gemi ile oyun oynayarak devam edebilirsiniz hem fazla deponuz olan bir geminiz olur hemde oyundan zevk alırsınız bence urinizi biriktirip yeni bir hangar alınız.

9. Çok erken değil mi ? Ben o 50.000 uri ile 5 lf3 alsam daha iyi olur yada 2. irisimi ve 4000 daha koyup 3 lf3 çok daha işime yaramazmı benim için şu anda 50.000 uri çok büyük bir miktar.

Bunun dışıında sormak istediğim 2 şey var.

1-) Leo ev avantajında lf3 bo2 filan x2 oluyorya hız larda x2 hız veriyor mu ? Yani elit hızın tanesi 20 hız verir mi ?

2-) Bayramda bazılarına 3.50 tl ye 30.000 uri kampanya gelmişti. Hala gelme şansı varmı ? Gelme şansı varsa onu x3 te çeksek 3 katı gelirmi 3.5 tl ye 90.000 uri biraz zor ama iyi bir miktar :D .

10. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

1-Hayır ekstra küçük bir miktar hız avantajı var ama ikiye katlama gibi bir durum mevcut değil.

2-O kampanya yeni başlıyanlara verilmekte diye biliyorum.

İyi forumlar

11. Hız avantajı dediğiniz eski haritada 380 ken pvp de ve yeni haritada 360 olanı mı diyorsunuz ?

12. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Evet hız için ayrıca bir katkısı yoktur.Daha fazlası oyundaki sistemi bozardı.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.