Ne yapmalıyım nasıl devam etmeliyim ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ❤ѕcαяуηιgнтмαяє™❤TR3 tarafından 27 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mevcut Olanlar :
    Goliath tüm tasarımlar Venom Spectrum vb. hepsi Vega tüm tasarımlar Spearhead (400M credi var 500 olunca Aeigis alacağım) yani gemilerin hepsi var lazım olursa dahada alabilirim
    9 iris. zeusa 730 k falan var indirimsiz
    8 Lf4 Lf3 ve Bo2 hız falan fazlasıyla var
    Diroitler 10. seviye başka geliştirme yok
    Skaylab full
    Arge 28 arge şuan tekrar dağıtıyorum kalın sıkma ve kutuya yönelik argelerim
    1 Havoc tasarımı var sadece Zeta kapısı açık haftada 1-2 kez zeta veya kappa açabilirim
    Günde 30-40 k uri kasabilirim
    Katlayıcı vardı şuan bitti inidirmde biticek vip 15 gün kaldı gerekirse bunları haftalık olarak alabilirm mesela 500k uri birikince inidirim alıp kutu vb şeyler alabilirim o sıkıntı değil

Şuan size sormak istediğim benim ne yapmam nasıl yapmam gerekiyor ?
    Argeleri mi fulleyeyim Havoc mu Hercules mi Lf4 mu Zeus mu ne yapsam ve nasıl yapsam bir türlü karar veremiyorum 2 kişi oynuyoruz oyunu hafta sonları kapı falan yapabiliyoruz hafta içi bazen yaratık bazen kutu topluyoruz o kadar ?

Baya uzun bi yazı oldu okuyan ve yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. :)

2. Bence 28 arge şu an için yeterli bana kalırsa Zeta ve Kappa yapmanız iyi olacaktır. Böylece zeta'dan Havoc ve kappa'dan Hercules/LF-4 çıkartma şansınız olur. Ayrıca zeta'dan gelecek anahtar v.b. şeyler ilerde işinize yarayabilir. Kutu açarak Zeus parçaları ile maliyeti düşürmeyi deneyebilirsiniz belki tam zeus bile denk gelebilir. İki kişi kısmı sıkıntılara neden olabilir. :)

3. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Bence öncelik Zeusu tamamlamak olmalı.

Bunun içinde en kolay yolu bir yandan zeta kapısı yaparak havocları tamamlamak gelen sandıklarla zeus gününde ganimet acmak.

Geliştirme indirimi günlerinde diroitleri geliştirmeye devam etmelisiniz.

Havoclar tamamlanınca Kappa kapısına devam edebilirsiniz.

Ganimetlerden diger gemi tasarımlarıda tamamlanacaktır.

İyi forumlar.

4. Diğer gemi tasarımları derken modum tasarımların hepsi var bende Aegis falan yok onlar sandıktan çıkmıyor bildiğim kadarıyla

5. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Aegis mavi ganimetlerden çıkıyor.Tasarım ihtiyacınız yoksada lf4 güçlendirici clokxl v.b ekipmanınızda gelişir.

Sizde olan tasarımlardan çıkarsa yerine 10 bin uri verilir.Kısacası karlıdır sandık açmak:)

Keyifli forumlar.

6. Aynen mavi ve kırmızı açmam zaten ya biraz fazla abartı geliyo bana boş geliyo onlar :) Onun yerine kredi ile açık arttırmadan almak kolay :D

Aynen ben zetadan gelicek anahtarları unutmuştum daha mantıklı yani Şimdi artık Zeta Ve Kappa açıcam full :) Urileri de mi oraya harcayım genelde topladığım zaman veya pala yapınca 2000 gg falan oluyo 2-3 günde 100-150 k da uri oluyor

Birde bu zeta ve kappa için önerdiğiniz bi konfi varmı en az kaç hız var rahat kaçarak kesmek için

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Aralık 2016
  7. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Evet açık arttırmadan alınabilen ürünler için uri v.b harcamamanız zaten mantık.

Kapılar için paladium toplayabiliyorsanız madem ,topladıkça kapıları hazır edip çift katlı günlerde şansınızı deneyebilirsiniz.

Uri kazancınızda ideal bence acele etmeden rahatlıkla gelişebilirsiniz.

Zeta kapısı zor değildir ki tecrübe etmişsiniz ama kappa kapısında biraz daha zorlayabilir.

Klasik konfigrasyonlar 1.konfi gemi lazer kalkan diroitler lazer 2.konfi gemi lazer hız diroitler kalkan şeklinde.

Bazen 2.konfide daha güçlü vurması için diroitlerin birkaçına lazerde atabilirsiniz.

Farklı konfigrasyonlar kullanan arkadaşlarımızında farklı tavsiyeleri olabilir tabi.

Keyifli forumlar.

8. Ben mesela 8 hız 7 kalkan gemiye atıyorum diroitler full lazer 2. konfi gemi full kalkan diroitler lazer 8 hız yetiyor kaçarak kesmeye çok hızlı birşey gelmiyor ancak kappa yapmadım daha önce onu bilmiyorum genelde 10 hız jenaratörü her kapıda yetiyo ondan hızlı bi yaratık gelmiyor protegit haricinde :) Ancak sizin başka öneriniz varsa tam olarak ne kadar koymam gerektğinde özellikle kappa kapısı için

9. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Normal şekilde yaptığınız konfiniz güzel ama şu şekilde olabilir, 1. konfiniz gemide ful kalkan droitler ful silah.

2. konfinizde geminize ful hız jeneratörü ve droitlere 5 silah yeterli olacaktır.

İyi forumlar.

10. Tamamdır modum teşekkür ederim Yardımlarınız için :)

JUPlTER bunu beğendi.
  11. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Biz teşekkür ederiz. Bir süre daha konunuz açık kalsın.

Arkadaşlarınızın daha farklı önerileri de olacaktır değerlendirirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.