Ne Yapmaliyim Usta Araniyor :D

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ZaLiM_1453 tarafından 28 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ZaLiM_1453

ZaLiM_1453 User

s.a arkadaslar

gemimi tanitiyorum simdi cok sorum var birkacini sorucam

15. sevlyeyim (2m kaldi)
    gemi goliath bastion enforcer
    8 tane iris
    gemide 16 bo2 31 lf3 1 lf4 hiz full

pet var gemide 6 level

4 argeyim skylab gelisiyo ortalama 14 level hepsi promerium ile lazerleri besliyorum roketlsri semprom ile kalkani

simdi arkadaslar herkes kapi yap diyor oncelikle hedeflerimi yazayim

1_ peti 8 yapmak
    2_ kamikaze 3 almak

arkadaslar bunun ardindan kapi yapmak

ben bu zamana kadar hep enerjiyi ilk 3 kapıya attım ben bu 3 kapıyı tamamlamak istiyorum hala eksikler var bunları tamamladiktan sonra zeta yapmak istiyorum bu mumkun mu ????? bu ÇARLA O ILK 3 kapiyi yapmak mumkun olur mu ? veya söyle soyliyeyim 1. alpha kapisina gitsem diger kapilari hazir bekletsem sonra her enerjiyi

zetaya bassam guclenince o 2 kapiya beta gamma yani girsem olur mu ????

Arjadaslar kisaca amacim o ilk 3 kapiyi bu carla yapmak tasarim yok ne yapmam gerek nasil yaparim en azindan alphayi yapiyum ardina ise sadece zeta yaparim

Arkadaslar takintiliyim bir isi yarim birakamam yani bu 3 kapiyi tamamlamam gerek :D hastalik oldu bende yoksa içim rahat etmezzzzz

2. ZaLiM_1453

ZaLiM_1453 User

ben hep enerjiyi bu 3 kapıya bastım ve kapılar az kaldı bitmesine ben onları bırakıpta zetaya gidemem takıntım var bir işi yarım bırakamam :D bu 3 kapı bittikten sonra sadece alphayı yapayım sonra 2 kapı (beta gamma) beklesin zetada güçlenince o zaman o 2 kapıyıda yaparım :D

zeta zor mudur bu alphadan ??? nasıl bir kapı ne yapmamız gerek nasıl girmeliyiz
    bir yardım edin arkadaşlar

3. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Kamikaze 3 modülünü aldıktan sonra sabırlıysanız yapamayacağınız kapı yok.

Skylab geliştirmelerinizi tamamlamaya çalışın.

Argeniz biraz düşük kapılardan önce argeye önem verin.

İyi forumlar...

4. Kapılardan ziyade kastığınız uri ile geminizi güçlendirin. Galaksi enerjisi ile açıyorsanız enerjilerinizi biriktirin gemi biraz güçlenince çifte ödül günlerinde biriktirdiğiniz enerjiler ile hades açıp hades gruplarına katılın bu sayede lf4'lerinizi tamamlamış olursunuz. Geminizde peti 8 level yapıp 3. seviye kamikaze aldıktan sonra illede alfa beta gama yapıcam diyorsanız kalkanınız fazla olacak şekilde geminizi dizin gamanın kristallonlarını bile pet ile kesersiniz. Ben can sıkıntısından denedim 13 dakikada falan bitti. Siz lazer ile kesmeye çalışsanız kesinlikle bundan daha uzun sürer. 1.000.000 kalkan güzel zamanlarsanız işinizi görür. Spectrum olsa daha hoş olur tabi.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.