Ne yapmalıyım yardım..!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve muratboz5 tarafından 13 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. muratboz5

muratboz5 User

arkadaşlar 23 arge 8 iris elit kalkan ve hızlarım yeterince fazla var full lf3 pet var kami 3 var 2 havoc gemiyim fakat urileri ne yapmalıyım ilk önceliğim şu an için ne olmalıdır yardımcı olur musunuz full argeye mi çalışmalıyım yoksa başka bişey mi yapmalıyım lütfen gerçekten tecrübeli arkdaşlar yardımcı olursa sevinirim saygılar...

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Kalın ve etkili sıkmak için bence 23 olan argenizi 24 yapmalısınız daha sonra eğerki bir uçuş düzeniniz yoksa oynama şeklinize göre bir tane almalısınız ve hatta kutu açarak özellikle Zeus gününde apis ve Zeus ve hatta lf4 için aramalar yapmalısınız veya havoc için sürekli zeta açarak şansınızı denemeli ve havoclarınızı tamamlamalısınız kolay gelsin.

3. muratboz5

muratboz5 User

Teşekkürler sayın modum saygılar sevgiler..

Nefes bunu beğendi.
  4. Merhaba ,

Eğer 24 arge ile kalın sıkmaya göre dağıtmadıysanız sıfırlayıp en baştan 24 arge'ye göre dağıtmanızı tavsiye ederim.

24 Arge ile Kalın Sıkma

Gemi Gövdesi I : 2/2
    Mühendis : 1/5
    Kalkan Enerjisi : 5/5
    Kelle Avcısı I : 2/2
    Gemi Gövdesi II : 3/3
    Kalkan Sıklığı : 5/5
    Ayarcı : 3/5
    Kelle Avcısı II : 3/3

Daha sonra Zeta yapabilir ve zamanla hem havoc hem iris geliştirmelerine başlayabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. KARANLIK

KARANLIK User

Methabalar

Geminizi 24 argeye tamamlamalısınız.Ardından zeus günlerinde kutu açarak apis zeus parçaları elde edebilirsiniz

İyi forumlar

6. muratboz5

muratboz5 User

Çok teşekkürler şimdi gemiyi 24 argeye tamamladım uridiumları biirktirip kutu alıp açıp irisleri tamamlamam daha mantıklı o zaman değil mi yardımcı olduğunuz için ayrıca teşekkürler saygılar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.