NE YAPMALIYIM YARDIMCI OLUN

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -_-ƜΛ尺尺ɪØ尺-_- tarafından 4 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. aegısım 16 argem var 475.000 urım var bununla ne yapmalıyım sızce yardımcı olursanınz sevınırım

2. İris lf-3 kalkan durumun ne onlarida yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz

3. 15 BO2 8 ırıs 26 ırıs gemi full ben 450.000 24 arge yapmayı dusunuyorum ama yararlı olurmu yoksa baska seylermı yapıyım

4. arge yap kalın sık :)

5. kalın sıkınca npclere etkısı oluyomu yoksa sadece oyuncularamı

6. sadece oyunculara npc lere etki etmesi için Uzaylı Avcısı var ona verceksin
    ama oda sadece yaratıklara daha fazla vuruyo

7. Bence sen petinin modüllerini filan fulle level filan.Sonra ek hangar yoksa ek hangar al palla topla ve zeta yap çünkü zeta kolay bi kapı ekipmanına bakılırsa.Full zeta yap lf4 leri doldur biraz havocda aldıktan sonra ya apise zeusa ya da argelere yüklen o senin fikrin.Ama kapı yaparsan bol bol uri kasarsın ama unutma ek hangarla toplamalısın.

8. hangarım var spearhead onunla toplaması falan hızlı oluyo

9. Dediğim gibi havoc lf4 hem cephanede gzel oluyor ben 1 gün 4-5 saat topluyorum 20000 x3 cephanesi oluyor.4000 de ucb filan.

10. KARANLIK

KARANLIK User

Lütfen bu tür konuları yeni başlıyanlar bölümüne açınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.