Ne Yapmaliyim ?

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by П0TΉIПG_2_Ł0SΣ, Feb 4, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Ne Yapmaliyim ?

Poll closed Feb 6, 2015.
  1. Spearhead+Hangar

0 vote(s)
    0.0%
  2. Güve

0 vote(s)
    0.0%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Benim gemim aegis. 24 lf3 15 b02 full elit hiz 8 iris ve bir petim var pet 7 level kami 2 toplayici 2 Bir de 8 arge var ama kalkani 5ledim yani 21 argede degil de 24 argede kalin sikma sistemine gore gidiyorum. Alfa acildi acilacak. Bu yuzden simdi ne yapmaliyim diye soruyorum size. guve ucus duzeni kapida isime yarar mi su ekipmanimla ? Lutfen farkli ucus duzenleri soylemeyin karar kildim ya bu ucus duzenini alicam eger ek bir onemli getirisi varsa. Eger o kadar onemli degilse spearhead ile hangar almayi dusunuyorum. Ne yapmaliyim sizce ? (Acemiyim daha forumda bu ilk konum yanlis yere actiysam veya bir yanlisim varsa soylerseniz sevinirim)

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Güve daha çok baskınlarda yarar sağlamaktır.Yani x4 ile ortalama 50-60k arası bir hasar verebiliyorsanız güve o zaman oldukça yararlıdır.

Ancak güve kasılma amaçlı şöyle kullanılabilir falcon, boss kristallon gibi büyük yaratıklarda kalkanı absorde edip darbe puanını azaltarak daha kısa sürede yok etmenizi sağlar.

Onun dışında kasılırken kullanmanız zarar getirir.

İyi forumlar

3. -ZİFİRİ-

-ZİFİRİ- Guest

Merhaba,

Şu aşamada baskın yapmayı düşünmüyorsanız eğer güve almanız sizin için faydalı olmaz bence.

İyi Forumlar

Thread Status:
Not open for further replies.