Ne yapmalıyım

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by -BOMBASTİK-, Feb 6, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Merhaba arkadaşlar benim en hızlı şekilde kasılmam için ne yapmam gerekir gemim:
    Leonov
    3 tane lf3 3 tane lf2
    2 tane B02 2 tane B01 2 tane A03 kalkan
    HST-2 roketatar
    2 tane 7900 4 tane 6900 hız jeneratörü
    4 tane flax diroit lf2 lazerleri ile
    P.E.T yok
    şu anda 30k uri var

en seri nasıl kasılırım ve bu 30k uriyi nasıl harcarım sizce ?

2. Salih-Amel

Salih-Amel User

En seri Kasılman İçin görevler Yap Ve Sibo kesebilioyrsan onu kes Yani benim tavsiyem Skyalabı Geliştir Ordan Premurum Gönder ve sat kutu toplayıp Npc kesersen bide premurim satarsan iyi kasılırsın. :)

3. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba,

Leonovunuzda varmış zaten bana kalırsa x-3 ve x-4 haritasında küçük olan yaratıkları keserek hızlıca kasılabilirsiniz.

İyi forumlar.

4. Teşekkür ederim başka fikri olan ?

5. exarasus1

exarasus1 User

30k uri ile lf3 alıp dioritlerine koyabilirsin bence kalkanların yeterli leo için maptaki canavarları keserken bi taraftan da mümkün olduğu kadar kutu toplamaya bak lf3leri 10u geçmeden gemi değişme pazar günü x3te cüzi bir miktar uri de çekebilirsin :)

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Gemizini leonov yaparak eski haritalarda kasabilirsiniz.Elinizdeki Urıdıumlarla LF3 almalısınızki vuruşunu arttırmalısınız.

Keyifli Forumlar.

7. Saolun arkadaşlar daha fikirleri olan ?

8. Zaten arkadaslarimiz taktik vermisler sana kasilmakla alakali. Ama ben 30k uriyi farkli bir yonde harcaman taraftariyim. Bence iris al. Iris 2 flax degerindedir. Yani bir lf3 alacaksin ve bunu koyacaksin 150 hasarin artacak. Oysa iris alsan 2 slotun genisleyecek 2 lf2 koyarsin boylece 200 hasarin artar. Ayriyetten 15k bir iris geriye kalan 15k uri ile de bir lf3 al derim. Hem iris baslarda ucuz. Iris dizmeye basladiginda 4.cuden sonrasi seni sikar hem.

9. CEYHUN

CEYHUN User

Arkadaşlar petmi mi alıyım yoksa irismi diziyim hangisi daha iyi kasar?

10. Unspoken

Unspoken User

İris al. Bende 4iris var 25lf3 15 bo2 Sentinel var Kalp uçuş düzeni var am pet yok. Gerekte yok :) daha da bi süre almayacağm. Sen 15 e bi iris al 9bin daha kas ikinci irisi de al. Sonra lf3 diz. 15 lf3 olunca bo2 ye başla. 15 bo2 yapnca da tekrar lf3 e dön. 25 lf3 15bo2 olacaksn. Zaten bu sürede arge vs. De kasarsın. Kasılman kolaylaşır. Yavaş yavaş irisler 8 e doğru gider.

11. Hepinize teşekkürler 1 iris 1 lf3 alıyorum o zaman urilerle

12. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba,

Karar verdiğinize göre konuyu kilitliyorum.

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.