Ne yapmalıyım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve νιѕєяуѕ tarafından 16 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar ben şimdi 11 lvlim goli var
    gemide
    20 lf3
    12bo2 kalkan
    12 elit hız
    1 iris gerisi flax
    bu gemiyle ne yapmalıyım hangi haritada kredi/uridium kasabilirim
    bide uridium almak istiyorum 30-40tl kadar veya şu 4 iris 8 bo2 kalkan paketi vs falanmı alsam ne yapmam gerek tavsiye verebilirmisiniz acaba

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Geminizi Lenov yaparak eski haritalarda daha seri bir şekilde urıdıum kasabilirsiniz.

Skylabınızı geliştirerek Credinizi arttırabilirsiniz.

Goli olarakta X 5 haritalasında kasılabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

3. -ZİFİRİ-

-ZİFİRİ- Guest

Merhaba ,

Goli olarak X 5 haritasında daha iyi kasılabilirsiniz bence.

İyi Forumlar.

4. kristallon falan kesebiliyorum 2-3.5 dakka sürüyor sanırsam pek dikkat etmedim bide dediğim gibi 30-40tllik uridium çekmeyi düşünüyordum uridium çek derseniz ne almam gerek veya tavsiye ettiğiniz indirimli paketler var onlardan mı alayım alcaksam hangisini almam gerek bunlarıda söylermisiniz

5. tabutçu99

tabutçu99 User

goli olarak cubi içi topla 1-6 da crediye cred i demessin

6. Dediğim gibi 30-40tllik uridium çekmeyi düşünüyordum uridium çek derseniz ne almam gerek veya tavsiye ettiğiniz indirimli paketler var onlardan mı alayım alcaksam hangisini almam gerek bunlarıda söylermisiniz

7. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Eğer kutu toplarım diyorsanız katlayıcı paket alabilirsiniz.

İyi forumlar

8. çok sıkıcı oluyor o ya :S başka önerisi olan varmı

yokmu önerisi olan ya :I

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Şubat 2015
  9. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Forum üyeleri olsun,Moderatör arkadaşlarımız olsun size tavsiyelerde bulunmuşlar,bunları değerlendirebilirsiniz...

İyi Forumlar.

10. crediyi falan en iyi nasıl kascağımı öğrendim ama uridium veya paketlerden hangisini almam konusunda sadece keskin mod söyledi ondada çok sıkılıyorum o yüzden olmaz daha başka önerisi olan varmı diye sormuştum .s

cevaplarımı kısmen aldım konu daha fazla uzamaması için bi mod kilitleyebilirmi

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Şubat 2015
  11. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Forumda kurallar gereği flood yapmak yasaktır.Konu isteğiniz üzerine Kilitlenmiştir.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.