Ne yapmalıyım ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve RaViper tarafından 19 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. RaViper

RaViper User

Arkadaşlar ve modlarım iyi oyunlar hepinize. Gemimin özelliklerini yazayım:

Goli-spearhead
    2 lf4
    Full lf3
    Full bo2 ve g3n
    Pet 8 lvl kami3
    Arge 22 kalın sıkmaya göre
    1 havoc
    Apis-zeus yok
    Skylab full 16

Beyler elimde 230 k uri var. Şu anda paladium toplayıp zetaya basıyorum ve full havoc olana kadar böyle devam etmeyi düşünüyorum. Sizce bu 230 k uriyi nereye harcamalıyım ? Ben aegis almayı düşünüyorum fakat 360m credi var aegisi crediylede alabilirim. Tavsiyelerini bekliyorum..

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Kesinlikle uridiumu aegise vermeyin derim.Zeus gününde kutu açarak hem apis hem zeus hemde lf4 sayınızı arttırma şansı elde edersiniz.Credinizi biriktirip aegis alabilirsiniz.

İyi forumlar

3. murat1299

murat1299 User

aegisi kredi ile alın elinizdeki uriyi biriktirmeye devam edin benim tavsiyem 1m uri yapıca tabi sabır ozamana kadar dayanırsa haftalık indirim pakaeti var ondan alın 250k uri kar etmiş olursunuz

4. Merhabalar;

Oyunda credi ile alınabilecek öğeye hiç bir zaman uridium harcamanızı tavsiye etmem.Uridiumu daha kullanışlı yerlerde harcayın Örn. arge basmaay devam edin veya ilerde anahtar alacaksınız onun için biriktirin.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.