Ne yapmalıyım ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Storm65 tarafından 26 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Storm65

Storm65 User

Gemimin özellikleri
    Gemi:Vengeance
    Silahlar:7 LF3 4 LF2
    Jeneratörler:6 elit hız 4 elit olmayan 7 birimlik hız 3 bo2 5 bo1
    Diroitler: 1 iris 6 flax
    Pet:Yok
    credi sıkıntım yok 2 günde 10m yapabilirim uri yeni lf3 aldığımdan dolayı 1735
    sizce bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim

2. Merhabalar;

Credi ile kalkanlarınızı arttırın uridium ile lf3 alabilirsiniz.Skylab durumunuz nası onuda geliştiriyorsunuzdur umarım.

İyi forumlar.

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Öncelikle geminizi Leonov yaparsanız eski haritalarda kasmanız daha kolay olur.

İlk etapta LF3 lerinizi ve kalkanlarınızı tamamlayın.

İrislerinizin ilk 4 tanesini uridiumla alabilirsiniz.

Vuruş gücünüz ne kadar artarsa o kadar kolay kasılırsınız.

Argenizi en az 21 veya 24 e göre ayarlarsanız kalın lazer sıkmış olursunuz.

Keyifli Forumlar.

4. Prophecy

Prophecy User

lazer kalkan iris eksiklerini tamamlamalısın.
    eğer tr3deysen yardımcı olabilirim.

5. wasd1dsaw

wasd1dsaw User

1)rehber moduma katılıyorum kesinlikle leonov al.
    2)tam anlamadım ama heralde droidlere kalkan koyuyorsun. SAKIN! hepsini lazerle doldur en hızlı böyle kasılırsın.
    3)lvl in yazmıyor ama 9-10 civarında heralde x-3 ve x-4 te görevlerini yap.
    4)senin yerinde olsam lf3 e uri vermezdim uriyi sakla credit kasıp(skylab çok önemli) açık artırmadan önce irislerini fulle.
    şimdiki 4 tavsiye 2 aylık:) oyun geçmişimde kendi kendime öğrendiğim şeyler:
    • roketatar kullanma mermileri ÇOK PAHALI çok credits yer.
    • devo ve sibonun ödülleri iyi fakat canlarına kıyasla çok kötü onları sadece görev için kes yoksa mordon-saimon kes.
    • kasılıyorken teknoloji fabrikasındaki roket ince ayarı teknolojisini kullan çok ucuz (20k c.)sürekli üret sürekli kullan.
    • arge bu aşama için erken

6. Storm65

Storm65 User

lwl 12 görevlerim pek yok bi arkadaş grubum var hemen yapabiliyorum en iyimize sordum leonov vardı goli al dedi istemiyorum goliyi lf3 felan olmayınca sıkıcı oluyor vega al dedi o yüzden vega
    bide kardeş diroitlere kalkan koymasam nereye koycam kalkanı gemiye koysam hızı nereye ?
    cevaplar içinde çok teşekkürler

Flood için üzgünüm bide leonov çok çabuk patlıyor görevler 3-5 gibi yerlerde olunca

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Nisan 2015
  7. wasd1dsaw

wasd1dsaw User

tabi leo o zaman kötü, bi kere beraber kasıldığın grubun varsa çok iyi sen full lazer koy 4 kalkan 6 hız koy promerium ile 524 hızın olur 40k kalkan sen zaten darbeyi yiyecek adam değil, ks yapacak ve küçük yaratıkları kesecek adamsın. ben goli alırdım ama sen bilirsin uri ni harcama pet için biriktirmeye başla.

8. Prophecy

Prophecy User

şirketin ne?

9. Storm65

Storm65 User

vru tr6

beraber kasıldığım grup görev olunca yapabiliyorum diğer şekil yok zaten kasılmıyor

Başka cevap yok mu beyler ayrıntılı bir şekilde olsa ?

cevap vermemişim kb evet skylabı geliştiriyorum bide az önce sürpriz haritaya düştüm 2 tane tek kutu toplayabildim :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Nisan 2015
  10. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Forum kuralları gereği alt alta yazmanız uygun değildir.

Keyifli Forumlar.

11. senberk99

senberk99 User

leo alıp X-3 de küçük yaratık keserek uurilerle lf3,bo2 alabilirsiniz sonra 13-14 level olduktan sonra X-6 haritalarında cubi kesebilirsiniz

12. Storm65

Storm65 User

lwl zaten 12 leo ile kasılabilir miyim ki ? görevde kalmadı leoluk

13. Merhabalar;

Eğer eski haritalar(x-1,x-2,x-3,x-4) haritalarında kasılmaya devam etmek istiyorsanız leonov kullanmaya devam ediniz.yeni haritalarda kasılmak istiyorsanız(x-5,x-6,x-7,x-8)Goliaht veya vengance almayı düşünün derim.

İyi forumlar.

14. Storm65

Storm65 User

Teşekkürler biraz daha ayrıntılı ne yapmam gerektiği önce neyi fullemem sonra sırayla neler yapmam gerektiğini söyleyebilir misiniz?
    Bilin ki çok ama çok güçlü olmak istiyorum...

pardon ama cevap vermicek misiniz ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Nisan 2015
  15. Prophecy

Prophecy User

herkes cevap verdi

16. wasd1dsaw

wasd1dsaw User

bence oyunu daha iyi anlayana ve kendi tarzını geliştirene kadar skylab ini geliştir ve açık artırmadan iris al urini harcama muhtemelen x-6 da kasılmak senin için en iyisi olur

17. Storm65

Storm65 User

tamam bu konu fazla uzadı cevap veren herkese teşekkürler
    Konu kapanabilir

18. Merhabalar;

Konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.