Ne Yapmalıyım?

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by Brando[C]omando, May 3, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Merhaba arkadaşlar İskandinavya 2 serverin'de oynuyorum.Gemimin özellikleri aşağıdaki gibi sizce bundan sonra izleyeceğim yol nasıl olmalı?

Gemi: Aegis (Veteran)
    Hangar: 2 Diğer Hangarda Spearhead var (Elite)
    İris:8
    Havoc:2
    Hercules:1
    Lf3: 24
    Lf4: 1(Seviye2)
    Bo2:20
    Pet:11 Seviye Kami3 - Oto Yağma3 - Hammadde Toplayıcı3 - 3Tane Radar3
    Arge: 16 6tanede Seprom yüzünden dağıtamadım puan var Toplam 22
    Uçuş Düzeni: Kalp Uçuş Düzeni
    Skylab : Bütün modüller 11. seviye seprom 9.Seviye
    Ayrıca açık arttırma ucuz hesapta 160m Credi var.

2. Traubbe

Traubbe User

Merhaba;
    Bundan sonra yapacağınız şey ilk olarak Diroitlerinizi,Silahlarınızı ve kalkanlarınızı sırasıyla geliştirmeltir.Argenizi 24'e tamamlamaya bakın ve petinize level aldırtmamaya çalışın çünkü 15 levelde dakika da 79 yakıt harcıyor.Bu da uridium çekmeyenleri için iyi bir durum değildir.Skylab'a gelince skylabınızı 15-16 'ya yükselttin.Promerium 14 sepromu 12 yapın ve daha fazla toplayın.Uçuş düzeni olarak kapı yapacaksanız Güve ve Elmas alın daha çabuk gelişip Credi ve Uridiumda kasabilirsiniz.Şimdilik benim gördüğüm eksiklerinizi bu kadardır.

Thread Status:
Not open for further replies.