Ne yapmalıyım

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by alper_alper03, May 5, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. S.a ilk önce gemiden bahsedeyim,
    enforcer goliath 31 lf-3 15 elit hız, 10 bo-2 var. 8 lvl pet , 8 iris , 50m credi ve 125k uri var.

şimdi ben aegis almak için credi biriktiyorum. ben bu 125k uri ile ne yapmalıyım. arge? uçus düzenleri fln? bi de daha iyi kasılmak için tavsiyeleriniz var mıdır?
    şimdiden tşk ederiö.İyi oyunlar.

2. Her şeyin tam sayılır. Kasılmak istiyorsan elmas düzeni alabilirsin. Argen düşükse arge yapabilirsin.

3. Abi elmas için biraz daha fazla kalkan gerekmiyomu.bide kalp alsam nasıl olur ? ayrıca argem 10 kalın sıkmaya doğru gidiyom.

4. Ben 220k kalkan ile kristallonu rahat kesiyorum Seninki daha azsa pek kullanışlı olmaz tabi. Kalp uçuş düzenine gelince kasılmanda faydası olmaz sadece dayanıklılığın artar.

5. DPrealslim

DPrealslim User

Bo2 sayini arttirip arge yapabilirsin bence suan en mantiklisi bu

6. wasd1dsaw

wasd1dsaw User

bence kesin arge yap

7. Arge yap direk tallona dal ben gunde 30k kasiyorum

8. Abi mesela goliattayken elmas alsam krsitallonda faydası olur yani kasılmamı hızlandırırmı?

9. Elmas sadece kalkanınızın %1ini geri yüklemeye yarar ve kalkanınız en az 200k olursa tallon keserken rahat etmenizi sağlar fakat hızlı kesmenizi sağlamaz.

10. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Gelişmekte olan gemilerin Kalp uçuş düzeni kullanması daha mantıklı olur.Bu arada kalp uçuş düzeninde vuruşunuz azalacaktır.

Yarasa uçuş düzeninde yüzde 8 daha fazla vurabilirsiniz.

Uçuş düzenleri hakkında avantaj ve dezavantajlarını buradaki tablodan inceleyebilirsiniz.

Argenizi en az 21 veya 24 e göre ayarlamalısınız.

21 Argeye göre;

Gemi Gövdesi I 2/2
    Mühendis 1/5
    Kalkan Enerjisi 2/5
    Kelle avcısı I 2/2
    Gemi Gövdesi II 3/3
    Kalkan şıklığı 5/5
    Ayarcı 3/5
    Kelle Avcısı II 3/3

24 Argeye göre ise;

Gemi Gövdesi I 2/2
    Mühendis 1/5
    Kalkan Enerjisi 5/5
    Kelle avcısı I 2/2
    Gemi Gövdesi II 3/3
    Kalkan şıklığı 5/5
    Ayarcı 3/5
    Kelle Avcısı II 3/3

Keyifli Forumlar.

11. peki aegis aldığımdada kalbe devam edeyimmi?

Thread Status:
Not open for further replies.