Ne yapmalıyım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Forum tarafından 6 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Forum

Forum User

Merhaba arkadaşlar;

14 Levelim.

8lf3 8bo2, 15 elit hız, 1 iris 7 flax var. Gemim goli.

Cubi'ye gidince düşmanların ilk hedefi ben oluyorum ve çabucak patlıyorum. Arkadaşla tallon'a falan gidince de direk patlatıyorlar.

Vegam vardı kutu topluyordum fakat arkadaşım gazıyla goliye geçtim tekrar cubi falan yaparız dedi, hem de kutu toplamak biraz sıkıyor. Şimdi ben ne yapmalıyım, nerede kasılmalıyım? En güvenli ve en iyi para kasılan yerler/taktikler nelerdir?

Edit: Skylab Toplayıcılar Solar Temel mödül 20. Prometid Duranium 19 promerium 18 seprom 12 level.

Son düzenlenen: 6 May 2015
  2. Kardeş önce hasarını arttır. Senin durumundaki gemilerin savunması çok etkili değil. LF-3 leri falan hallet sonra gelir gerisi :)

3. Forum

Forum User

Peki lf3'leri halledecek credits/uridium'u nerede kasmalıyım? (Para yatıramam)

4. Traubbe

Traubbe User

Uridium ve koay credi kasmak istiyorsanız hedefiniz Tallon olmalıdır.1 Tallon kestiğinizde size 400K küsür Credi ve 126-128 Uridium vermektedir 1 saatte 15 adet kesseniz(hiç yoktan)6M Credi 1800 Uridiu civarı kasarsınız günde 3 saat oyuna girerseniz.18M ve 5400 Uridium.Küçümsenecek bir rakam olmadığı barizdir.

5. Forum

Forum User

Haklısınız. Fakat Tallon keserken malum düşman şirketler gelip patlatıyor. Hatta kendi şirketimdekiler bile tallon'u çalmaya çalışabiliyorlar. Bu sorunlar olmasa Tallon kesmek o kadar da zor değil. Fakat dediğim gibi diğer oyuncular engelliyorlar.

6. Traubbe

Traubbe User

Hangi ülke de oynadığınızı söyler misiniz acaba ve şirketinizin ne olduğunu belki daha iyi yardımcı olabilirim.

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Öncelikle Goliath almanız hata olmuş.Geminizi Leonov yaparak Eski harita dediğimiz X2-X3-X4 haritalarında daha seri ve kolay kasabilirsiniz.

Lf3 lerinizin ve elit kalkanlarınızın sayısını hızla arttırmalısınız.

Keyifli Forumlar.

8. Forum

Forum User

Tr-5'te mmo'yum

Peki modum ortalama nasıl bir ekipmanım olduktan sonra goliye geçmeliyim?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 May 2015
  9. Traubbe

Traubbe User

10-15 Lf-3 10 Bo2 Full elit hız goli için idealdir.Bu dediklerim ile Tallonu esebilirsiniz tek başınıza.

10. Bak ben sıfırdan hesap açtım para yatirmadim senin gibi. Suan ki çarım neredeyse full. Adminin dediği gibi Leonov al 1-3 ve 1-4 te kasıl patladığın zaman VIP değilsen her zaman ana üste tamir et. LF-3 sayısı 15 i buldu mu geçersin goliye tallon kesip kalkanlara başlarsın. iyi forumlar :)

11. Forum

Forum User

Öyle yapayım madem teşekkür ederim cevapların için. Patladığımda diroitler hasar almasa birşey demeyeceğim ama zor oluyor goliyle diroitleri kasmak. Leonov'a geçince daha iyi kasarım herhalde.

12. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Droitlerin hasar görüp ptlamaması için Tamir Cpu sunu mutlaka kullanın.

Droit Tamir CPU ve Kullanımı Hakkında
    Eğer hasar takibinizi yapmayı unutuyorsanız ve droitlerinizin patlama riskini ortadan kaldırmak istiyorsanız size önerimiz Droit Tamir CPU kullanmanızDroit Tamir Cpularınızı geminizin ve hatta hangarlarınıdaki diğer gemilerinizi her iki konfigürasyonundaki ekstralara yerleştirmelisiniz.

İki türlü tamir cpu vardır
    DRO1-CPU Kredilik olan
    DRO2-CPU
    Uiridiumluk olan.
    Dükkan>Ekstarlardan Satın alabilirsiniz veya Açık Arttırmadan ihale yoluyla kazanmayı deneyebiliriniz.
    DRO1-CPU Diroit tamir CPU'su. Dükkan > Ekstralardan Kredi ile alınır 150.000 Kredi bedelidir.Diroitlerde %70 hasar oluştuktan sonra tamir etmeye otomatik olarak başlar. Kullanılma Şekli donanımdan "Ekstralar" bölümüne koyulur, CPU’nun kullanılabilirliği 8 tamirattır.
    • Dikkat Bu CPU yu droit hasarınız %70 e ulaştıktan sonra gemi ekstralarınıza yada Droitlerinizin yuvasına koyarsanız bir işe yaramaz .Droit Hasarınız %0 iken koymanızı ve hiç çıkarmamanızı öneririz.
    DRO2-CPU Diroit tamir CPU'su. Dükkan>Ekstralardan Uridium ile alınır 15.000 Uridium bedelidir.Açık Arttırmada teklif vererek alma şansınızda vardır. Diroitlerde %97 hasar oluştuktan sonra tamir etmeye otomatik olarak başlar. Kullanılma Şekli : Donanımdan "Ekstralar" bölümüne koyulur, CPU’nun kullanılabilirliği 32 tamirattır .

Keyifli Forumlar.

13. Önemli değil kardeşim yardım için her zaman hazırım :) . İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.