Ne yapmalıyım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DuoTırs tarafından 11 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DuoTırs

DuoTırs User

Beyler:
    Gemi:Goliath
    Diroit:4 iris 3 flax (iris için credi kasıyorum)
    Silahlar:22lf3 gerisi lf2 (lf2lerden biri gelişmiş)
    Level:15
    Skylab:Yeterince
    Jeneratörler:Full Elit Hız 12bo2 gerisi bo1
    PET:Yok
    ArGe:9
    Credi:57.237.601 Uridium:43.516 (kasmaya devam ediyorum)
    Bide konfi istiyorum beyler ama ağır konfi olmasın sürekli aynı konfide kalmak istemiyorum aynı olsun iki konfide ağır konfi olduğunda düşman keseceği zaman hemen hızın kalkanı bitiyor ağıra alınca gidemiyon yine kesiyor
    Not:Biraz elit sıkıntım var.

Cevap pls...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 May 2015
  2. *Cihan*

*Cihan* User

Merhabalar,

ilk olarak iris sayınızı arttırmalısınız,ihaleden Elit kalkan ve LF3 lerinizi çoğaltırsanız vuruş kalkan gücünüz artacaktır.Tabii ki argede önemli...

İyi Forumlar.

3. lf3 lere ve lf2 lere geliştirmek icin uri yada credi harcama sakın skylabtan gemiye sarı taş gonder ve sat irislerini ve lf3 lerini tamamla sonra biraz arge geliştirebilirsin. ilerleyen zamanlarda pet alıp peti 8 seviye yapıp 3.seviye modullerini alabilirsin.

4. DuoTırs

DuoTırs User

teşekkürler peki uridiumu neye harcamalıyım

5. argeye harcamalısın ve pet icin

6. DuoTırs

DuoTırs User

saol konfigürasyon lazım bide her iki konfide aynı olsun

7. Öncelikle Selam-ün aleyküm. Bence ilk önce petini al sonrasında ise 1 hafta kutu topla ve gelen uridium ortalama minimum 100k, maksimum 400k arası olacaktır. Ve sana tavsiyem 3,5 tl ye indirimini al %25 indirim çok işine yarayacaktır öyle ki ben haftada 400k uridium topluyorum ve 100k tasarruf ediyorum diyebilirim :) Neyse konuya döneyim, petini aldıktan sonra 1 hafta uridium topla ve indirimini de al sonrasında ise bütün uridiumu argeye yatır. Ayrıca skylabı da geliştirmen gerekiyor çünkü arge için seprom gerekli olacak.

8. DuoTırs

DuoTırs User

teşekkürler konfigürasyon lazım bide her iki konfide aynı olsun

9. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,

Konuyu 2 yere açmışınız onun için bu Konunun Kilitlenmesi uygundur.

Lütfen diğer konudan devam edin.

Iyi Forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 May 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.