Ne yapmalıyım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve UçanNinja tarafından 21 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. UçanNinja

UçanNinja User

8 iris 32lf3 1lf4 21 bo2 12lvl pet 2 hangar (pette hammadde toplayıcı 3 kami 3 ve oto yağma 2var) gemim vega lightning tasarım var ikinci hangarda spearhead e sahibim 75k urim var 16 argeyim hızlı gelişmek için ne yapmalıyım

2. Captivity

Captivity User

Zeta yapmalısın anahtarları biriktirip açarsın lf4 sayını arttırırsın gelen uridiumu ve günlük dosyalarını argeye harcarsın havoc zaten geminin şu durumundan sonra iyice önemli bir hal almış kısacası sen 1-2 ay palladiumdan çıkmamalısın :)

UçanNinja bunu beğendi.
  3. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Zeta kapısı yaparak LF4 sayınızı arttırmalısınız ve kapıdan gelen günlük dosyalarıyla arge basabilir,gelen anahtarlarla Korsan sandıklarından Zeus,Apis,LF4 çıkartma şansınız akalayabilirsiniz,bu arada kalın sıkmak için argenizi basmanızı tavsiye ederim.

iyi Forumlar.

4. UçanNinja

UçanNinja User

Dostum peki palaya vegaylamı gidiyim yoksa spearheadlemi

5. Captivity

Captivity User

Bana kalırsa spearhead la gitmelisin neden diye sorucak olursan bazen seni kesmeye çalışanlar olur daha rahat kaçabilirsin

6. UçanNinja

UçanNinja User

iyide zaten şimşek var daha rahat olmazmı vegayla hangarıda geniş hem gerçi hangar değişip direk satıyorum palaları ama

7. Captivity

Captivity User

Ne bileyim küçük haritadan bile siliniyor falan daha mantıklı geldi hangardan direkte satıyormuşsun gerçi şimşekte varmış nasıl rahat hissediyorsan öyle yap :)

8. UçanNinja

UçanNinja User

teşekürler cevaplarımı aldım konu kilitlenebilir modum

9. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,

Rica ederiz. Konu Istek üzeri kilitlenmesi uygundur.

Iyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.