Ne Yapmalıyım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve onurcandemir57 tarafından 22 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 11 levelim vegayım 5 lf3 9 lf2 60 k kalkan 2 k hasar veriyorum 5 flax 1 iris var alpha kapısını yapabilir miyim ? bide 90 k uridium a ne yapabilirim ?

2. ardaunlu1

ardaunlu1 User

sanmıyorum ancak vur kaç ile yapabilirsin bence

3. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

lf3 sayınızı biraz daha arttırarak girmenizde fayda var.Ama uzun sürse de bu haliniz ile de yapabilirsiniz kaçarak.

İyi forumlar

4. Teşekkür Ederim Saolun

5. Traubbe

Traubbe User

Alpha kapısında belli bir yere kadar gelebilirsin mesela Tallin veya Tallonlara kadar bunları kesmek o kadar kolay değil 80 tane Kristallin peşinden gelicek ve sana hepsi vursa 80K civarı vuracak.İlk yapman gereken açık arttırmadan İrislerini fullemek daha sonra 2 LF-3 1 Bo2 şeklinde açık arttırmadan silah ve kalkanını almalısın. Uridiumunu biraz daha biriktirip Aegis almanı tavsiye ederim ben o kadar bekleyemem diyorsan Elmas uçuş düzeni al kasılmak için çok iyi bir uçuş düzenidir.Sana verilen hasarı belli bir kısmını absorbe eder ve kalkana dönüştürür(maks. 5000)az bir oranda da geminin DP'sine yansıtır.Ama bunun yanında %30 DP düşürüyor bunuda dikkate almalısın.Açık arttırmadan günlük dosyası alıp argelerini geliştirebilirsin veya 90K Uridiumunla bunu yapabilirsin.

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Saymış olduğunuz ekipmanlarla Alpha kapısını yapabilirsiniz,fakat bu sizin çok zamanızı alacaktır.

Ekipmanlarınızı biraz daha arttırdıktan sonra kapılara yönelirseniz daha kolay olur.

Keyifli Forumlar.

7. ●53●

●53● User

Rahat Rahat Yapabilirsin Ama Uzun Sürer.Rehber FM'ye Katılıyorum Ekipmanları Arttırdıktan Sonra Kapıya Yönelırsen Daha Rahat Yaparsın

Rehber bunu beğendi.
  8. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Bu ekipmanla kapıyı yapmanız zor ,yapacağınız şey;X3 haritasında seri bir şekilde büyük küçük demeden bütün NPCleri keserek kasılıp ticaretten LF3 sayınızı ve elit kalkan jeneratörlerinizide arttırmaktır,en azından LF3 lerinizi 15 yatıkatan kapıyı yapmanızı öneririm,.bol bol kasılın.....

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.