ne yapmalıyım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •MichaelScofield• tarafından 29 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyuna başlayalı 5-6 gün oldu . Gemim leonov . 5 lf3 4 tane lf2 kullanıyorum . 2tane B02 kalkan var 4 tanede B01 . sibelon görevlerim fln var ama kesemiyorum. normal 10.000 credits e alınıan lazeri kullanıyorum . 4 flax var . çok güçsüz kalmışım gibime geliyor sizce ne yapmalıyım.

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

X3 haritasında seri bir şekilde küçük npc keserek kasılıp gelişmeye çalışmalısınız.Leonov gemisi nin eski haritalarda roket 2 katı vuruş gücüne sahiptir bunu avantaj olarak kullanabilirsiniz.Birde başlangıç görevlerini yaparsanız LF3,kalkan jeneratörü gelmektedir bu arada kredi de kasmış olursunuz kredilerinizle ticaretten LF3 sayınızı ve elit kalkan jeneratörlerinizi arttırabilirsiniz.Bir klana girerseniz siz kredi desteği verirler daha hızlı gelişebilirsiniz.

İyi Forumlar.

3. Başta herkes zorlanır zamanla sende gelişeceksin. Görev konusunda mecburen yardım edecek birini bulmanız lazım. *Asalet* modumun söylediğine katılıyorum leonow gemisini alarak plt-2026 roketini kullanırsanız kasılmanızda çok yararı olacaktır. Kredi kasmak için pek etkisi olmasa bile kargoları toplayıp ana üsde satabilirsin.

Ek olarak eğer 10 lvl olmadıysan akşam 20:00-23:00 arası 10 lvl olup foruma "Seyir defterinin" ekran görüntüsünü atarsan ödül alırsın.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.