Öneri Ne yapmalıyım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve cengizcc tarafından 4 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. cengizcc

cengizcc User

Merhaba arkadaşlar size danışmak istediğim bir konu var öncelikle gemim
    aegıs/goli 7 iris lf3 bo2 pet 11 level kami 3 oto yağma 3 ve birkaç radarım var 24 argeye yetecek kadar dosyam var ancak seprom bekliyorum gunde 14 15 bın urudyum kasıyorum siz ce bundan sonra ne yapmalıyım mesela uçuş düzenim hiç yok fikirlerinizi bekliyorum

2. Merhaba ,

Şimdi genel olarak herkesin hesap durumuna , oyun oynama tarzına v.b. şeylere göre değişir. Mesela bazıları önce Kalp sonra Güve , Elmas v.b. diye gidiyor. Bazıları Elmas > Güve > Kalp v.b. şekilde değişiyor.

Bana sorarsanız Kalp biraz vuruşu düşürse de ilk başta uygun gibi geliyor.

İyi forumlar.

3. cengizcc

cengizcc User

Yanı modum kedınlıkle ucuş duzenı al şuan onceligin bu olsun mu dıyorsunuz

4. titans___

titans___ User

kalp yerine göre gerçekden iyi sık kasılıyor kalkanınız iyiyse elmas birde kalkan güçlendiricisi aegisle gider güve kapı için olmassa olmaz adminin dediğine göre yani siz hangi tarz takılıyorsanız ben uber talon keserken savaş tmr robotu açanını da gördüm o şahıs king soner grubduk o ara eicdi ben hala eicim gerçi eicde tanıdıklarımın çoğu ban yedi yapmayın demedim ama ben yapmadığım için hala oynuyorum onları tanıyordum benim gibi düz oynayan oyunculardı bazıları banlara bir türlü yakalanmıyor neden her yazımda dedğim gibi kendilerini oyuncu sanmaları ayrı bu ara azaldılar ya bakam daim olur ama hala varlar malesef ama benim postum baya pahalı bakalım şu 1tlye çiftler satılınca alıyom kalkanlarda lf4ler tam gelişmiş onlara kolay gelsin çok uğraştırırım kolayda kesilmem gerçi suporttda çok videom var kesildiğim ama onlarada ne hikmetse bir şey olucağı yok böyle yazdığım iç,de burdan çok kızıyorlar olsun oda onların düşüncesi saygı duymalı kolay gelsin tüm oyunculara

5. WolfWar

WolfWar User

Kardeş bende 24 arge basıcam seprom bekliyorum
    sana tavsiyem solar,depo ve ana modülü 15 yapman.
    Diğerlerini ise 10 yapman. Senin halinden şuan en iyi ben
    anlarım. 1 aydır seprom bekliyorum beklemeyede devam
    ediyorum

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.