Ne Yapmalıyım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Efe tarafından 18 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Efe

Efe User

Öncelikle herkese merhaba ve hayırlı Ramazanlar.
    Gemi özellikleri:
    16 Lf3
    16 Bo2
    15 elit hız
    3 iris 4 flax
    8 level pet (hiçbir modül yok)(vip alabilirim)
    1.hangar goli 2.hangar leno
    8arge

Açık arttırmadan iris alabilirim yavaş yavaş o sorun değil.Lf3 ve bo2 biriken uri ile alırım günde 1 tane kasıyorum.450k uri ve indirim paketi(%25) var şuan.Benim düşüncem şöyle 187,5k ya aegis alıyım golinin yerine koyuyum.Geri kalanlada pete mödül protokol falan alıyım.Böylece alpha kapısını yapabilir hale gelip seri kasılırım.Ticaret modülü toplayıcı kamikaze falan alır pala toplar kapı yaparım,cubi çöpü toplarım falan...Sizce ne yapmalıyım?Amaç alpha kapısını yapabilir hale gelmek.

Not:pet yakıtı umrumda değil bence az yakıyor ve ucuz.

2. senberk99

senberk99 User

Hayırlı ramazanlar sanada kardeşim.Bo2ler 16 tane yeterli durumda.LF-3 lere gelince 31 tane olması lazım.15tane gerekli sende 450 k uri varmış bence bu 15tanesini % 25indirim ile al(irislere sakın uri verme credi ile yavaş yavaş alırsın)
    15LF-3=150.000 indirim ile 112.500
    Kaldı geriye 337.500 uri bunun ile ise petine saydığım modüllerden almalısın otomatik toplayıcı 3 kamikaze 3 ve hammadde toplayıcı 3 bu 3 ü yeter ve kesin gereklidirler.Oto toplayıcı kutu toplarken kamikaze 3 kapılarda ayrıca vip alınca rahatça yaratık kesmen için hammaddeci 3 ise palla toplarken bu 3 modülün fiyatı ise 125.000 uri % 25 inidirm ile 95.000
    Kaldı geriye 242.500.Bence aegis almayın vuruşunuz düşecektir.Mesela bende goli aegis sphered citadel var hepsini aldııma pişmamn oldum en iyisi goliathmış.Tabi galaksi kapılarında aegis yararlı olabiliyor fkaat bence kalan 242.500 uridiumun hepsini argeye verin ve yaklaşık 16-17 arge olcaksınızdır.Ben olsam bu dediklerimi yapardım.Son söz sizin kolay gelsin.

3. Efe

Efe User

bence vuruşum 150*5 750 düşücek bence yenilenme yeteneklerinde ve kapı yapımında aegisin çok faydası olucaktır diye düşünüyorum.Yoksa geri kalanla sizle aynı fikirdeyim.Argeyide 2-3 hafta sonra uri çeker yaparım.Ama fikrinizde ısrarcıysanız sizin fikriniz.Cidateli alsam pişman olucağımı biliyorum ona hiç bulaşmıyorum.Başka fikirler bekliyorum teşekkürler.

4. senberk99

senberk99 User

Yani ben aegis kullanamıyorum baya vs atan biriym kendi özelliklerimden daha iyileri kesebiliyorum fkat mesela aegis aldıımda hiç bişey yapamıyorum ama kasılırken aegis tabi çok yararlı birde elmas uçuş düzeni alın derim...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.