Ne yapmalıyım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ∞Яε√εŋɠε∞вℓσσ∂™ tarafından 21 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İlk önceliğim biraz dayanıklı olmak açıkcası adamlar hep kesiyor beni gemi özelliklerim şöyle
    22 Arge(roketler sepromlu lazerler sepromlu vuruş gücüm iyi)
    Goli ucuz tasarımlardan mevcut
    4 lf4
    8 ırıs kırmızı şeylerden felan yok
    gamma az kaldı açılcak
    uçuş tasarımım yok 2. hangarım yok
    Pet var 2. seviye modüller mevcut açıkcası vip olmadığı için pet pek kullanmıyorum
    90 k uri 400 bin credi var
    Kasılma stilim şöyle paladyuma gitmiyorum çünkü sürekli kesiyorlar.Etkinlik görevleri yapıp aynı zamanda kutu topluyorum(cubi kesenlere katılıyorum).Düşüncem credi ile aegis almak uri 100 bin oluncada uçuş düzeni almak gerçi uzun bir süredir oyuna güncel yaklaşamadım yeniliklerden haberdar deyilim.Önerilerinizi beklerim teşekkürler :))

2. senberk99

senberk99 User

Ben argis ile kasiay isevmiyorum var ama kullanmiyorum vurus azaliyor.Fakat siz sevebilirsiniz hemen 3 level moduuleri almanizi tavsiye rderim ve topladigin kutulardan grlen ggler ile de zeta acmanizi oneriririm.Ayrica kalp ve elmas ucus duzneleti yararli olacaktir.

3. 3 level modülü alırım alırımda pet yakıtına gitmesin topladığım uriler ?

4. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Argenizi 24 yaparsanız kalın sıkarsınız bu da size artı vuruş olarak döner,Uçuş düzeni olarak,Kalp,Elmas alabilirsiniz,LF3 sayınızı bilemiyorum ama bir an önce fullerseniz vuruşunuz artmış olur,pet zaten açık olduğu sürece kestiğiniz NPC lerin % 5 TP alarak level atlar..
    Palladıum toplamıyorum diyorsunuz ama,toplayıp Zeta kapısı açsanız;
    -Havoc tasarımı çıkarma,Diroıtleriniz için.
    -Günklük dosyası,Arge basarak geminizin vuruş ve saldırı gücünü arttırabilirsiniz.
    -Urıdım,TP,ŞP,Kredi
    -Ganimet anahtarı,X2 günlerinde Apis,Zeus,LF4 bulma şansınızyakalayabilirsiniz.

24 Argede kalın sıkma:
    Gemi Gövdesi I : 2/2
    Mühendis : 1/5
    Kalkan Enerjisi : 5/5
    Kelle Avcısı I : 2/2
    Gemi Gövdesi II : 3/3
    Kalkan Sıklığı : 5/5
    Ayarcı : 3/5
    Kelle Avcısı II : 3/3

iyi Forumlar.

•*Sehzade*• bunu beğendi.
  5. Teşekkürler modum tavsiyelerinizi dikkate alacağım

6. senberk99

senberk99 User

Gitmeyecektir.20dakikada en fazla 200-300 uridium gidecektir.Topladığı uri,cephane ve ggler çok daha fazla olacaktır.Pete ilk başta ve modüllerinden para gidiyor fakat sonrasında inanılmaz yararlı oluyor.Palla içinde hammadde toplayıcı 3 almanızı öneririm.Ayrıca radar da alabilirseniz alın...

7. Teşekküer çok yemiyormuş yakıtı tavsiyelerinizi dikkate alacağım

8. senberk99

senberk99 User

Ne demek birde katlayıcı alma imkanınız varsa pvp de kutu toplarken herşeyi 2 katı alıyorsunuz 5k yerine 10k kasarsınız saatte bence 1 bakın derim uridium indirimler kampanyalar kısmından haftalık 3.5tl tabi sizin kararınız

9. o paket iyiymiş şimdi aldım teşekkürler tekrardan :)

10. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Başka fikirler için açık kalsın mı yoksa konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi Forumlar

11. Kilitlenebilir isterseniz modum fikirler yeterli

12. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Cevaplarından dolayı tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.