ne yapmalıyım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve buster998 tarafından 3 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. buster998

buster998 User

arkadaşlar gemim goli
    • 15lf 3 10 bo3 var 4 flax ım var x1le yaklaşık 3k vuruyorum 15k uri var ne yapmalıyım nasıl kasılmalıyım

yok mu yardım edicek

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Temmuz 2015
  2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Uridıumlarınızla iris almalısınız ve küçük NPCleri seri bir şekilde keserek kredi kasmalı ve ticaretten LF 3 satın almalısınız ekipmanlarınız biraz zayıf kalmışama istikrarlı bir kasılmayla kısa zamanda geminizi sağlam yapabilirsiniz.

İyi Forumlar.

3. buster998

buster998 User

bugün 4k uri kastım ama credi kasamıyorum maalesef kredi nasıl kasarım

4. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Galaksi kapısı yaparak , Cubikon'da kasarak , Korsan haritası 5-2'de kasabilir yada yüksek kredi veren görevleri ve günlük görevleri yaparak biriktirebilirsiniz.

İyi Forumlar.

5. buster998

buster998 User

daha alpha maalesef 24 parça oldu

6. Modum en önemlisini unuttun SKYLAB ile düzenli olarak cidden kontrol edersen yaklasık gunde 5 m credi kasarsın 3000 promerium = 1.5m gelis saati 6 saat her 6 saat'de bi kere girsen 18 saat olarak hesaplıyorum 4.5m kasarsın eğer hiç kacırmam diyorsan 5.5 m'de kasabilirsin tabi + klana girersin yardım istersin yada pet alırsın yağma + ticaret bunu gunde 8-10 m'ye cıkarabilirsin

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.