Ne Yapmalıyım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xDreadMasterx tarafından 6 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar Goliyim Spectrum tasarım var
    29lf3+2lf4
    15bo2+15elit hız
    8 iris
    1 hercules
    pet:5 seviye
    24 arge puanı var 13 dağıttım kalan için seprom bekliyorum

bundan sonra ne yapmalıyım

2. Eğer palladium toplamaktan sıkılmıyorsan oralarda takıl. Zetaya yüklen zeta hem basit bir kapı hemde ödülleri güzel. Argene destek olur birde anahtar olayı var. x2 x3 günlerinde kutu açarsın lf4 sayın artar, bu arada havoçlar tamamlarsın bir de onun karı gelir. En kapılardan biridir zeta.

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Mesela kendinize bir hedef belirleyin.Sürekli Zeta kapısını yapın ve Havoçları tamamlayın.

Havoçları tamamlamak için yapacağınız Zeta kapısından gelecek olan anahtar ödülleri ile açacağınız sandıklardan hem LF4 hemde çeşitli Ekipmanlar bulmaşansı elde edecekseniz.

Farkında olmadan Havoçlarınızı tamamlarken geminizde bir yandan fullenecektir.

Keyifli Forumlar.

4. amaç zeta zatende kami 3 almak için peti kasmaya çalışıyorum ve bir de palla haritasına gitmek için gereken portalları bulamadım nerde olabilirler

Son düzenlenen: 7 Temmuz 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.