Ne Yapmalıyım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TroublemakeR! tarafından 8 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gemim Goliath Full Lf-3 8 İris Full Bo-2.Ekipmanı full elit dizdim ne yapmalıyım artık.

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Konunuz uygun bölüme yani yeni başlayanlara taşınmıştır.

İyi forumlar

3. böyle konular açarken mutlaka arge puanlarınızı ve dizlimlerinizi ve daha fazla ayrıntı yazınız.diroit düzenleriniz vs.böylece daha güvenilir yardım alabilirisniz.

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Geminizin durumu iyi gibi.Bundan sonra yapmanız gereken Zeta kapısına ağırlık vermenizdir.

Zeta kapısı yaparak hem Havoçlarınızı tamamlayabilirsiniz hemde alacağınız anhatar ödülleriyle açacağınız sandıklardan LF4 ve çeşitli ekipmanlar bulma şansı elde edeceksiniz.

Keyifli Forumlar.

5. Zeta kapisini yaparken çok zorlanirmiyim peki ? 10 Arge ve 3. Seviye kamikazem var ve nasil bi konfigürasyon kullanmaliyim

6. SORRYAGA

SORRYAGA User

Zeta kolay bir kapı.Zorlanacak bir bölümü yok.Sadece az vurduğun için kesmesi uzun sürecek birkaç yaratık var o kadar.Konfiye gelirsek bir konfi ağır olsun ama 3 tane hız koy.Diğer konfi hız olsun.Kamikaze 3 varsa hiçbir kapı zor değildir :D

7. Efe

Efe User

Ben ilk zetamı kamisiz yaptım.:).Çok da basitti.ÇOOOK rahat yaparsın.

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Zeta kapısı kamikaze 3 sayesinde zorlanmadan yapabileceğiniz bir kapıdır.Ekipmanlarınızın durumu da iyi.

Konfigrasyon olarakta 1.konfiye full kalkan ve vuruş.2 konfigrasyonada full hız ve kalkan şeklinde yapabilirsiniz.

Yaratıklar bölüm bölüm geldiğinden fazla zorlanmassınız.

Şimdiden kolay gelsin.

Keyifli Forumlar.

9. Herkese çok teşekkürler konu kilitlenebilir.

10. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Konu istek üzerine kilitlenmştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.