ne yapmalıyım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ®±•ÑéxØÑ•±® tarafından 14 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba
    gemim vega
    18lf3
    7 bo 2(yarın 10 yaparım)
    ful elit hız
    7flax 1 iris
    3 arge
    suan iyi bi klanım var gündüzleri tallon kesiyoruz geceleride cubi gruplarına katılıyorum
    1 aylık vip
    1 haftalık indirim paketi aldım
    suan tek başıma 5 dkda tallon kesebiliyorum
    kalkanları tamamladıktan sonra ne yapmalıyım ?
    14 levelim

2. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Arge ve iris yapmanız lazım. Ayrıca kapı olarak basıcağınız enerjileride sürekli zeta için basın şimdilik erken ama yinede başka kapılara basmayın.Kredilerle ihaleden iris alın uridiyumlada biraz arge yapın bence.

İyi Forumlar.

3. kapılar hakkında çok bilgim yokda sadece zeta cıkarmak için ne yapmam gerekiyor

4. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Buradan Galaksi Kapılarıyla ilgili bilgi edinebilirsiniz. Zeta kapısını işaretleyip ekstara enerjileri basamak bütün parçalar tamamlandığında kapı hazır hale getireceksiniz.

İyi Forumlar.

5. zorask

zorask User

önce irisleri tamamla sonra kalın sıkma sıralaması seklinde argelere yönel. bu ikisini tamlayadıgında zaten arkası gelir

6. crux20

crux20 User

1 tane pet al.5 6 level olsun 2.seviye ticaret modülü al çöp topla sat kastığın parayla iris al

7. Prophecy

Prophecy User

Onu yapma sakın urin boşa gider 8seviye yapıp petine ticaret 3 modülü almalısın.
    Arge ve İris yapmalısın bu arada

8. bence ilk önce ful tallon kesmelisin 1 tane daha iris almalısın sonra cubi kesebilirsin başkalarıyla beraber

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.